Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Dnešní vláda se skládá se samich buzerantu až je to hnus

#14538 Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků

2017-10-25 06:44

Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků oproštěných od politické ideologie. Kalergiho model státní manažerské moci je zde a Brusel je v šoku, V4 v roli rozkladného elementu zkostnatělého Bruselu?

Pomalu se začínají naplňovat mé neblahé prognózy o implementaci Kalergiho prvků do procesů řízení v ČR. Andrej Babiš dnes s naprostým překvapením a šokem i pro vlastní spolustraníky prohlásil, že jeho vláda nemusí být politická, ale složená pouze z profesních odborníků, tzn. manažerů se specializací na systémy řízení v daných sektorech [1]. Je to stejný model, který v USA nasadil Donald Trump ve své vládě. I když v USA se nasazují odborníci do vlády prezidenta mnohem častěji, v Evropě je to prakticky unikát. Prezident Miloš Zeman už oznámil, že pověří Andreje Babiše příští týdne sestavením vlády. Samotný Babiš oznámil, že by chtěl vládnout s ODS, dohromady by dali 103 hlasů. Nechce už vládnout v trojkoalici, protože čím více stran je v koalici, tím více problému to s sebou nese. A tady pozor, je zde velmi zajímavý posun v postojích mezi Andrejem Babišem a Milošem Zemanem.

Přesně z tohoto důvodu je Babiš klidně připraven složit vládu z odborníků ve smyslu profesionálních manažerů ve svých oborech a on sám jako premiér bude v roli vrcholného státního manažera. Tím dojde k naplnění Kalergiho principu o přesunu politické moci z politických stran na manažery a přeměna parlamentních demokracií na manažersky řízené územní celky. Česká republika je laboratoří Evropy ve smyslu nasunování nových řídících programů NWO a právě úloha Andreje Babiše splní jednu z těchto hlavních rolí. Tady si všimněte role Miloše Zemana. Ten z toho nemá příliš velkou radost, protože právě Miloš Zeman by rád viděl koalici ANO, SPD a KSČM, která se osvědčila minulé pondělí při prohlasování výzvy sněmovny k lithiu, aby vláda zrušila memorandum s Australany. Koalice ANO, SPD a KSČM pohodlně provedla a prosadila tento pro-národní krok. Jenže ANO je falešný partner, to jsme věděli dávno předtím. Bylo to účelové spojení před volbami na získání přízně voličů. ANO není a nebude pro-národním hnutím.

Babiš nehraje o politiku, ale o řízení ČR jako korporace z pozice státního manažera

Andrej Babiš není politik. Znovu to opakuji a znovu připomínám, že Hnutí ANO je hnutí a nikoliv politická strana. A každé hnutí má charakter podnikatelského projektu. To platí nejen o ANO, ale i o SPD. Jenže právě problémy v SPD před volbami ukazují, že pokud chcete dělat hnutí a řídit ho, musíte být tvrdý a schopný manažer, což Babiš je, ale Tomio Okamura bohužel v tomto zaostává. Hnutí je potřeba manažerský řídit a zvládat procesy, které v něm uvnitř probíhají. Pokud je manažerské nastavení špatné, strana začne projevovat známky politické a programové deviace. Na to je 2 dny po volbách brzy to hodnotit, jenom na to dopředu upozorňuji, za pár měsíců si na má slova mnozí vzpomenou, někdo ale zapomene. Andrej Babiš má jednu výhodu, že není politik a může do koalice jít s kýmkoliv, z jakékoli strany politického spektra. Může jít do vlády s levičáky v ČSSD, ale i s pravičáky z ODS. Jak je to možné? Protože politické hnutí na rozdíl od politické strany nesleduje politické, nýbrž ekonomické a strukturální cíle.

http://www.aeronet.cz/

Odpovědi

gráf Boby
Nepřihlášený uživatel

#14539 Re: Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků

2017-10-25 11:35:06

#14538: Dnešní vláda se skládá se samich buzerantu až je to hnus - Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků 

 Taxem  hledal Kalergiho Googlem. Co je to zase za dalšího vola. Svět je plný mašíblů. Magorů, šílenců a bláznů. Kristepane, to je vůl. Jak vystřiženej z anekdoty o lordech. Budiž jest proklet na věky věkův.


Nepřihlášený uživatel

#14553 Re: Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků

2017-10-26 12:22:22

#14538: Dnešní vláda se skládá se samich buzerantu až je to hnus - Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků 

 Politik je každý, kdo nějak působí v politice. S kvalifikací to nesouvisí. Všimněme si nejmenovaného předsedy EP.