MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Totalita bude bita!!!
Nepřihlášený uživatel

#117615 Fízlácká, justični a exekutorská mafie! ČR je totalitní bolševický zločinecký policejní stát!!!

2017-10-21 09:51

Policie v Chomutově zadržela Miroslava Sládka. Nevedl nepovolenou kampaň

Předseda republikánské strany Miroslav Sládek skončil v pátek večer kvůli údajné nepovolené kampani v Chomutově na policejní služebně. Před půlnocí ho policisté propustili. Na facebookovém profilu strany o tom informoval místopředseda Karel Fleischer:

 

Vážení kolegové Republikáni, před chvíli jsem volal doktoru Sládkovi, kterého společně s Tomášem Fráňkem odvlékla policie za udajnou propagaci strany v době volby. Pan Fráňa je u výslechu, doktor Sládek jde k výslechu za chvíli, za hodinu mu opět zavolám a podám informace. Celý incident se odehrál před restaurací Monika, kde v poklidu hovořili s lidmi a kde není široko daleko žádná volební komise, tedy nedochází k porušování zákona. Pro pana Sládka přijelo 9 policejních aut. Krásná ukázka demokracie v praxi.

 
Včera měla v době voleb dobroserská anarchobolševickofeťácká strana Zelených v Praze u metra na Kačerově svůj kampaňový stánek, samozřejmě je nikdo nezadržel....

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#117621 Re: Fízlácká, justični a exekutorská mafie! ČR je totalitní bolševický zločinecký policejní stát!!!

2017-10-21 10:19:20

#117615: Totalita bude bita!!! - Fízlácká, justični a exekutorská mafie! ČR je totalitní bolševický zločinecký policejní stát!!! 

 Co to ta havlomrdská EU totalita zase zkouší? 

Když byl před dvaceti lety Sládek vzat do vazby, zrovinka náhodou, když podruhé volili Havla za prezidenta, tak ten funkci pak o jeden hlas získal...

 

Nepřihlášený uživatel

#117630 Re: Fízlácká, justični a exekutorská mafie! ČR je totalitní bolševický zločinecký policejní stát!!!

2017-10-21 11:31:59