Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU!

#14521 Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU!

2017-10-18 06:08

Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU! Když o tom psal AE News vloni, bylo to označeno mainstreamem za konspiraci! Fake news MSM zpravodajství pochopilo, co se děje? Manažovaná autogenocida je všude kolem nás!

Rakouský ministr vnitra Wolfgang Sobotka uvedl pro německý list Bild, že je třeba zakročit proti samozvaným neziskovým záchranářům ve Středozemním moři, kteří na svých lodích dopravují od libyjského pobřeží do Itálie ekonomické migranty ze západní Afriky [1]. Rakousko proto zvažuje, že zcela uzavře Brennerský průsmyk a nebude už z Itálie akceptovat žádné další migranty. Podle Sobotky spolupracují evropské neziskovky s bandami pašeráků, kteří si udělali z dovozu migrantů do EU výnosný business. V článku v Bildu zazněl i názor německého ministra vnitra Thomase de Maizièra, který podrobně popsal, jak to funguje v praxi. Lodě aktivistů úmyslně vypínají své lodní transpondéry, takže není možné vidět, kde se jejich lodě ve Středozemním moři pohybují. To je zřejmě opatření neziskovek po loňském skandálu, o kterém jsme na AE News psali zde. Na internet unikly záznamy pohybů lodí neziskovek, jak pendlují tam a zpátky mezi pobřežími Libye a Sicílie. Poslední video z nezdařené operace takové jedné neziskovky jsme nedávno přinesli zde. Podle německého ministra vnitra dokonce neziskovky pomocí světlometů v noci navádí lodičky s migranty a pašeráky ke svým záchranářským lodím a po naložení je odváží do italských přístavů

Zdroj;Aeronet.cz 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14522 Re: Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU!

2017-10-18 07:02:45

#14521: Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU! - Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU!  

 Zvláštní. Při této invazi Itálie nevystřelila ani jedinou ránu z kanónu.  Ani proti mafiánům. Ani proti  vlastním zrádcům.  

     Vojáky zpacifikovali vlastní ministři.

Protirusská ambasáda

#14523 Re: Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU!

2017-10-18 08:11:49

#14521: Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU! - Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU!  

To by mě zajímalo, co "sračkostroj" aeronet považuje za mainstream, protože v textu jako vždy není žádný odkaz. Russká propaganda jede na plné obrátky, ale od listopadu bude konečně klid!