Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Město Rakka v Iráku je baštou CIA jak byla Sýrie prosím ČT hovna

#14518 Město Rakka je v obložení Irákem a vládou pravý teroristé

2017-10-17 17:41

Město Rakka v Iráku je baštou CIA jak byla Sýrie prosím ČT hovna krmivo pro psy o to nestojime 

Už je to trapné jak nás krmi lžima prasstitutky a prasstituti v ČT zde je prostě fakt jaký sou děvky v médií G.Soros asi platí co špíny 

Fake chemický útok Sýrie :-D šašci 

VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2

A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Netrvalo dlouho a pravda o údajném chemickém útoku v Idlíbu vyplula na povrch. Na internet unikly fotografie, které zachycují pracovníky CIA sponzorované humanitární organizace White Helmets (Bílé přilby), jak aranžují oběti, bez ochranných oděvů a dokonce bez masek zasahují v místě útoku, zatímco přeživší údajně bojují v zamořené oblasti o život. Bílé přilby dělají z veřejnosti idioty. A nejen z veřejnosti, ale i z amerického prezidenta. Záběry a fotografie ukazují, že natočené scény pochází přímo z operační základny Bílých přileb. Na jedné fotografii je vidět, jak dodávka Bílých přileb je zaparkována ve vykopaném výklenku ve skále, který funguje jako garáž. Po okolí jsou na zemi přitom údajné mrtvoly a oběti, které tam podle tweetů lékaře Bílých přileb přišly po svých a po útoku sarinem zůstali na místě ležet. Pracovníci Bílých přileb jsou ale fit a sarinové zamoření vzduchu a těl obětí s nimi evidentně nic nedělá. Dokonce manipulují s těly bez rukavic, přestože sarin prochází pokožkou, vyvolává pálení a paralytické křeče. Kdo se to snaží z nás dělat hlupáky, ptají se vojáci ČSLA, kteří pracovali u protichemické obrany?

VÍCE-A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Nejdřiv fotografa,a kameramana!!!

Potři se prachem a zapraš se,pak si lehni a pak my sehrajem že te berem zraněného.

VICE-FAKE NEWS ALERT - CNN created staged fake Syria Aleppo video!

Odpovědi

Protirusská ambasáda

#14520 Re: Město Rakka je v obležení protirusskou koalicí

2017-10-17 19:17:27

#14518: Město Rakka v Iráku je v obležení protirusskou koalicí

Pravda doložená russkými fašistickými sračkami na aeronetu, který do konce října končí, no to je fakt k smíchu ... chachá, chachá, chachá ... no je pravda, že ty sračky zase tak vtipný nejsou.

Jinak Rakka je v obležení, obložené jsou housky, Russáku!