Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

To říkej těmhle prasstitute

#14508 Re: Re: Re: Ať Okamura vrátí 760 tisíc

2017-10-14 17:25

#14507: Pohádkář - Re: Re: Ať Okamura vrátí 760 tisíc 

 TO ŘÍKEJ TĚMHLE PRASSTITUTE 

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

Celou dobu tu šlo o Korán falešné náboženství 
Zbigniew Brzezinski (vpravo) a mladý Usáma bin Ládin (vlevo), na turné amerických vojenských základen na tlačítko  vrcholící studené války:. Brzezinski vyškoleni bin Ládin (který se stal CIA aktiva známý jako Tim Osman) a vyzbrojený jeho vojáky, v podstatě vytváří Al-Káidy .

Zahrnul jsem Brzezinski, spoluzakladatel Trilaterální komise, Bilderberg a stálého člena Rady pro zahraniční vztahy stejně jako jeho děti jsou dnes na seznamu „ 8 největších hrozeb pro lidstvo protože z temné role, které hrál globalismus a tvarování americké politiky, který vyústil v invazi do mnoha suverénních národů a smrt bezpočtu nevinných civilistů.

V roce 1998 byl požádán, v rozhovoru když lituje vyzbrojení mudžahedínů v boji proti Sovětům, který vyústil v 10-ti leté války se i přes jeden milion obětí.Jeho odpověď přesně ukazuje, jak cynický a bezcitný globalisti:

„Lítost, co? Že tajné operace byla vynikající nápad. To mělo za následek čerpání Rusy do afghánské pasti a vy chcete, abych toho litoval?“( Zdroj )

Odpovědi

Pohádkář

#14510 Re: Re: Re: Re: Ať Okamura vrátí 760 tisíc

2017-10-14 19:12:29

#14508: To říkej těmhle prasstitute - Re: Re: Re: Ať Okamura vrátí 760 tisíc 

Poté, co se na Tomia Okamůru provalil jeho tři roky starý podvod se smlouvou mezi ním jako předsedou strany Úsvit přímé demokracie a ním jako majitelem cestovní kanceláře, Okamůra náhle zmizel. Předpokládá se, že uprchl do Argentiny, protože Argentina už poskytla azyl nejednomu fašistovi.

www.humansarestupid.com