MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114175 Re: Re: Re: Afrika...

2017-09-03 16:02

#114174: Rapefugees not welcome! - Re: Re: Afrika... 

 Pár tisíc? Co si to vymýšlíš za strašné debility ruský trotle vyvolávající nenávist, šířící spiklenecké teorie a ruskou propagandu lží? 

Dnes je stav takový, že kriminalita mezi 800 000 až 1 mil. živelných migrantů je daleko pod průměrem většinové populace EU. To je realita a je to realita, přestože jsou tito lidé jistě z většiny skutečně zasaženi válkou, násilým, odporným režimem Asada či odpornými režimy diktátorů v Africe. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#114179 Re: Re: Re: Re: Afrika...

2017-09-03 16:16:51

#114175: - Re: Re: Re: Afrika... 

 

 Co to meleš za hovna, ty neonacistický vyvolávači protiruské nenávisti? Co to šíříš za konspiranční teorii?  

Dnes je stav zdegenenrované EU, že se kriminalita těchto negerských a muslimských prasat nesmí nikde evidovat podle rasy či náboženství...

 

Viz. tento příklad:

Dlouho sloužící švédský policista nedávno na Facebooku napsal kontroverzní příspěvek, podle kterého se přistěhovalci dopouští většiny závažných trestných činů v zemi. Policista Peter Springare z policie v Obrebro řekl, že lví podíl na trestných činech mají migranti.

„Jsem sakra tak unavený. Co tady píšu, není politicky korektní. Ale je mi to jedno. Naši důchodci jsou na kolenou, školy jsou v nepořádku, zdravotnictví je peklo, policie je úplně zničena. Každý ví proč, ale nikdo se to neodvažuje ani nechce říct,“ uvedl policista.

Bývalý zástupce vedoucího oddělení závažných trestných činů rovněž tvrdil, že úředníci nesměli zaznamenávat etnické pozadí podezřelých z násilných trestných činů.



A co to meleš o Asadovi, ty zkurvysyne sympatizující s IS? Tito čmoudi z Afriky samozřejmě nemají nic společného s američany rozvrácenou Sýrii, jelikož do Evropy přijíždí přes američany rozvrácenou Lýbii.