MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114120 Re: Re:

2017-09-03 10:28

#114112: - Re:  

 

„Čapí hnízdo je hra, že stíhaná osoba přeci nemůže být premiérem. A tu hru hrají zejména pseudomoralisté všeho druhu, o kterých vím své. Čouhají z toho jednoznačně politické intriky jak sláma z bot!“ říká někdejší nejvyšší státní zástupkyně a poslankyně za ČSSD Marie Benešová. Jedním dechem dodává, že však lidé nejsou hloupí a pomyslný hrneček pomalu přetéká. O tom, že má být Andrej Babiš obviněn, prý slýchala už od začátku léta a ze zpráv šlo tušit, že jde o zoufalé snahy mnoha tradičních a zavedených sil zvrátit narůstající preference hnutí ANO, jež mnohým nedávaly spát. V rozhovoru upozornila, že za vše bude ČSSD vystaven konečný účet a ten bude drahý. Nepomohou údajně ani plamenné a dlouhé projevy Lubomíra Zaorálka od Šumavy k Tatrám.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#114129 Re: Re: Re:

2017-09-03 11:10:14

#114120: - Re: Re:  

 

 Čapí hnízdo je zlodějina EU dotací. To je realita, neboť žádná jiná firma s anonymními akciemi, která dotace získala, není po uplynutí kontrolní doby součástí nadnárodní společnosti. To se Andrejovi u soudu bude vysvětlovat opravdu velmi obtížně, když se tak stalo jen jemu a jeho dětěm :-). 

Navíc projekt malého a středního podnikání, který měl zajištěno financování 100 mil. korun a dnes dle Babiše přišel na 900 mil. a je nepřetržitě ve ztrátě, je už samo o sobě věc velmi prapodivná a tedy už na počátku to celé byl podvod. Řekl bych, že na to policie usuzuje už jen z toho co na sebe Babiš sám napráskal do steno záznamů a při rozhovorech. 

Imoba vykázala v roce 2014 více jak 400 mil. ztrátu, lze si snadno ověřit ve výroční zprávě Imoby. Tedy přínos této firmy pro stát je nula tedy nic jak správně říká pan Kalousek. 

To co "slýchal" Andrej se asi nedozvíme, ale to co říkal a sám se si to natáčel a pak si to uložil na google drive a někdo si to stáhl, tak to se jistě dozvíme :-), ale možná je tam i to "co slýchal" :-).