MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114087 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-03 07:57

#114086: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Volyni předcházely Katyň a ještě před tím porcování Evropy Stalinem a Hitlerem a ještě předtím šílený a vražedný komunistickáý převrat v Rusku, rozpoutání nespočtu válek ruskými komunisty včetně války s Polskem a samozřejmě pověstné gulagy, které byly předobrazem nacistických vyhlazovacích táborů . 

https://www.csfd.cz/film/234129-katyn/prehled/

Slavný polský režisér Andrzej Wajda ve svém právě dokončeném filmu Katyň zpracoval jednu z nejtemnějších událostí polských dějin: masakr 22 500 polských vojáků i civilistů, který provedla sovětská tajná policie NKVD v roce 1940. Kolem katyňského masakru vznikla řada kontroverzí a nejasností. Hromadné hroby obětí odhalili Němci v roce 1941. Moskva na oplátku z masakru obvinila Němce, západ o masakru mlčel... Rusko až po padesáti letech mlčení v roce 1990 přiznalo, že Stalin vraždy polské vojenské a společenské elity opravdu nařídil. Přesto Rusko stále odmí… (více)

 

Tedy východní Evropa nebyla osvobozena, ale bohužel v roce 1945 nově okupována stejně zločinným režimem, jaký byl v Německu, tedy komunistickým Ruskem, které ovládal psychopat Stalin. 

Zrůdnost obou hlavních totalitních režimů dvacátého století je stejné, komunismu bohužel přetrval v Rusku do dnešních dnů a vyvinul se v nacionální komunismus ted nacismus, čemuž nasvědčuje okupace Krymu, rozpoutání války na východě Ukrajiny, v Gruzii, veta přijatých rezolucí RB OSN o Sýrii, atd. atd. atd. a především masivní ruská propaganda vedené dovnitř na obyvatele Ruska (vraždy novinářů, politiků) a masivní ruská propaganda ve všech hloavních jazycích EU  a v češtině, která je bohužel pravděpodonbě pilotním jazykem této odporné propagandy viz. PL, RT, aeronet, blisty, literárky, atd. atd.  seznam těchto serverů a jejich klonů lze vytvořit snadno, zadáním libovolného titulky z těchto propagandistických serverů do googlu, okamžitě se objeví seznam všech dalších, které tyto bláboly přebírají. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#114089 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-03 08:08:11

#114087: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 A tomu předcházelo paktování Poláků s Hitlerem a obsazení našeho Těšínska polskými okupanty, kteří na naše území spolu s Hitlerem vtrhli. Tedy Poláci byli ti spojenci Hitlera. Děkujeme Rusům, že nás od této německé a polské fašounské verbeže osvobodili.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#114095 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-03 08:23:43

#114087: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

To byla práce Němců a stalo se to o rok dříve. Polští fašouni umí akorát falšovat dějiny a opakovat Goebblesovu propagandu.