MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114068 Re: Re:

2017-09-03 07:05

#114064: - Re:  

 

Temná stránka historie armády USA – vojáci ve Francii loupili, zabíjeli a znásilnili stovky žen

 Co to je za blábol? Neměli to zapotřebí. :DDD

Židovská smradlavá pakáž bys také napsal? 

Víš, že pácháš trestnou činnost vyvolávání nenávisti proti národu? Proč to děláš? Mám na tebe podat trestní oznámení?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#114072 Re: Re: Re:

2017-09-03 07:15:56

#114068: - Re: Re:  

 Nevyvolávám nenávist, Rusové skutečně byli smradlavý, zavšivení a v Německu i tady se chovali jako zvěř. To je smutná realita roku 1945 jejich "osvobozování".  Stejně tak je potřeba si přiznat, že spáchali první masovou vraždu II. světové války v Katyni a to za cílem genocidy poslkého národa, neboť Polsku povraždili masově jeho vojenskou elitu. 

Je také nutné říci, že koncentrační tábory jsou jen kopíí ruských gulagů a II. světovou válku začalo komunistické Rusko společně s nacistickým Německem porcováním Evropy ještě předtím, než společně okupovali Polsko a páchali tam společně zločiny. 

Komunistické Rusko si dokonce ponechalo ukradená území - Polsko je posunuto o stovky kilometrů na západ proti mapě před válkou, Katyň je dne dokonce v Rusku a mezi Ruskem a Polskem je dnes Bělorusko. 

Okupace Krymu, rozpoutání války na východě Ukrajiny, okupace části Gruzie jsou dokladem, že Rusko je i dnes komunistickou či spíše komunisticko-nacistickou zemí. To je realita a těžko se z toho Rusko může vylhat tím, že vetuje jednu deklaraci RB OSN za druhou o Sýrii přičem mnohé mohly předejít děsivému krveprolití a vraždění Asada.