MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#111917

2017-07-20 08:29

Jiří Drahoš na besedě v jižních Čechách připustil, že nezvládnutá imigrace z muslimských zemí je problém, ale že není schopen odpovědět na otázku, co by se s tím dalo dělat.

Jinými slovy připouští, že na Evropu se valí pohroma, ale že různé papírové konvence a pravidla zabraňují tuto pohromu řešit. A takový člověk chce být prezidentem? V této mimořádně nebezpečné době potřebujeme silného národního vůdce, racionálního krizového manažera, energického kapitána, který je schopen naši národní loď provést bouří s minimálními ztrátami a ne úředníka, který se úzkostlivě snaží neporušit žádný sebehloupější papírový předpis, byť by tento předpis byl třeba i vražedný. Dovedete si představit, že by podobně uvažoval, řekněme, Winston Churchill za druhé světové války?

Odpovědi

Evropan

#111918 Pan profesor Drahoš bude dobrým prezidentem

2017-07-20 09:15:58

#111917: -  

To by mě zajímalo, co proti imigraci v době, kdy to problém byl, tedy v roce 2015, dělal Bumbál. Maximálně si dal panáka na posilněnou. Pan Drahoš nad řešením alespoň přemýšlí, zatímco Bumbál řeší tak maximálně pandu pro Prahu a dovolenou na Rhodu se svými russáckými kamarády. Dnešní doba není nebezpečné díky hrozbě migrace z Asie a Afriky, ale díky agresivní politice Kremlu. kdo to přehlíží jsou pouze prorušští švábi. Až se nebude Rusko podílet na hromadném vyvražďování Syřanů, hned se jeden z problémů odstraní.