MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#111871 Re: Zajímavý detail.

2017-07-18 09:28

#111868: - Zajímavý detail. 

Ty mi přijdeš jako Daliborek z dokumentu Víta Klusáka. "Ta paní, co tu povídá o tom, jak byla Osvětim hrozná, přežila. Kdyby to bylo tak hrozné, jak ona říká, tak by přeci nepřežila. Takže z toho plyne, že k žádnému vyhlazování Židů za 2. světové války nedocházelo".

Ty, než budeš psát něco na téma Havel, tak se doma podívej do zrcadla a uvědom si, že z toho zrcadla na tebe čumí posera, který neumí nc jiného, než nadávat v anonymních diskusích. A laskavě se neopírej do lidí, kterým tady komoušská diktatura chráněná sovětskými tanky, zničila zdraví a profesní život.

Zajímavé, že tady neřešíš Koblížka, který spolupracovníkem StB skutečně byl, a to pod jménem Bureš.

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/

O panu Václavu Havlovi tady roznášíš pomluvy, které ti naservírovala russká dezinformační média. Přitom je to od doby Masaryka a Beneše náš po dlouhé době opravdový státník, kterého vnímal celý svět jako symbol svobody, a státníci se přetrhnout, jen aby si s ním mohli udělat fotku.

Odpovědi

DOBŘE INTEGROVANY CIGAN

#111872 CIGANI JSOU ELITA GADŽOVE

2017-07-18 09:42:13

CO MATE PROTI IMIGRANTUM VY BILE RASISTICKE GADŽE VŽDYT I JA JSEM DOBŘE INTEGROVANEJ BERU SOCIALKU PRACOVAT NEHODLAM A MAM 3 DĚCKA UŽ SE TĚŠIM AŽ VAS PODŘEŽEM VY BILE RASISTICKE SVINĚ MORE

 

Čech z Prahy

#111873 Re: Re: Zajímavý detail.

2017-07-18 10:00:31

#111871: Evropan - Re: Zajímavý detail. 

"posera, který neumí nc jiného, než nadávat v anonymních diskusích" jseš ty, eurogoebbelsi. Pomáhat uprchlíkům nechceš, jen k tomu vyzýváš ostatní. A teď ses pokusil utéct do jinýho vlákna, protože ti došly tvý parodie na argumenty (CTRL-C-V).

Lahváč byl podle svědectví jiných chartistů a lidí, co ho znali odkaz odkaz pěkný neřád a to je ještě hodně slabé slovo. Byl ale ochotným poskokem elit, kterým dělal reklamu na "svobodu", tj. americký koloniální vliv v zahraničí. Za stejným účelem podporoval i humanitární bombardování, že, ehm ehm.