Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Čech z Prahy

#14115 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-11 05:56

#14114: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Zase ti dělá "problém" soustředit se na fakta, odvádíš pozornost ke Konvičkovi, o němž jsem se ani slovem nezmínil a nejsem jeho příznivec. A samozřejmě ani sluníčkářského bombardéra Havla, za něhož se také žádné referendum o případné pomoci islamistům neuskutečnilo. Současní vládní politici si před volbama hrají na odpůrce přijímání, co jiného od nich čekat, když jim jde jen o vlastní prospěch a chtějí být zvoleni.
Sám nikomu za svý pomoci nechceš, jen opakuješ po sté to samé podle Goebbelsova hesla "opakovaná lež se stává pravdou". Furt nevím, z jaké že to europrdele se vytahují kreatury jako ty a na kolik si jejich žvásty cení Sereš nebo podobní depopulační přátelé lidstva. Jen tak dál, eurogoebbelsi, jsi super antireklama na EU.

Mezitím se ale v Itálii začíná zvedat odpor proti byznysu s "uprchlíky" z Afriky, kde není válka ani Asad, a jde jen o zmanipulované ekonomické imigranty, jimž slíbili ráj v Evropě.
odkaz

Odpovědi

Evropan

#14116 Re:

2017-07-11 07:25:15

#14115: Čech z Prahy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ty tady někomu podsouvej, že odvádí pozornost. Posté jsem zopakoval, že mi jde o pomoc utečencům z války ze Sýrie, kteří utíkají před bestiálním diktátorem Al-Asádem, kterého podporuje další diktátor Putler. O ekonomických utečencích z Afriky jsem se nikdy nezmiňoval. 

A už vůbec nevím, co tě vede k tomu, že do svých příspěvků pravidelně vsouváš celé odstavce nadávek, jako zde : Sám nikomu za svý pomoci nechceš, jen opakuješ po sté to samé podle Goebbelsova hesla "opakovaná lež se stává pravdou". Furt nevím, z jaké že to europrdele se vytahují kreatury jako ty a na kolik si jejich žvásty cení Sereš nebo podobní depopulační přátelé lidstva. Jen tak dál, eurogoebbelsi, jsi super antireklama na EU.

To jsou nějaká fakta? Nebo si myslíš, že seš nějak vtipnej? No co čekat od Bumbálova fanouška než sprosťárny a lži.