Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Evropan

#14088 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-08 06:40

#14087: Čech z Prahy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Čípku z Prdele, ty seš fakt případ. Píšeš tady o někom, koho neznáš, a vše to jsou sprosté pomluvy, což lidem v tvém věku už asi nepřijde divné, protože váš lžiprezident tu lež zavedl jako akceptovatelnou normu. Při těch 2-3 tisících uprchlíků ze Sýrie se mi jedná o uprchlíky z válkou sužované Sýrie. Ti lidé utekli před diktátorem a vrahem a rozhodně nejsou stejní jako on. To jako všichni lidé, kteří od nás utíkali na západ před komunisty byli komunisté? To asi zní divně, ne?

Doma žádného migranta nemám, ale cožpak nevíš, že u nás existuje dostatek kapacity v zařízeních určených pro přechodný pobyt migrantů, ve kterých nikdo není, a ti kdo tam pracují jsou slušně placeni za to, že tam nic nedělají? A to, že vy nikoho nechcete, a jsou tu naopak lidí, kteří jsou ochotni se o ně starat, neznamená, že váš a chovancův názor je jediný a konečný. To není příliš demokratický postoj. Už jednou jsme muslimům pomohli, a nic špatného se nedělo. Nejde jen o muslimy, protože mezi utečenci jsou křesťané a vyznavači dalších náboženství.

Odpovědi

Čech z Prahy

#14113 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-10 08:23:04

#14088: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Píšu o tobě, eurofašoune (tak tě definuje kniha Nacistické kořeny EU). Znám tě z tvých chorých výplodů zde a hlava mi nebere, kde sa takoví humanoidi berou a kolik takovýmu dezinformátorovi platí. Třeba Hrušínskýmu 1.2 mega ročně.

O mým věku nemáš potuchy. Neznám nikoho v mým okolí zhruba mýho věku s tímto druhem neuvěřitelných názorů, co padaj z tebe. Tvoji předkové se z toho musí otáčet v hrobě.
Můj prezident byl demokraticky zvolen, což respektuji (ne tak "demokratičtí liberálové"), byť k němu můžu mít plno výhrad.
Sýrie a pár procent nemuslimů mezi migranty je zástěrka, kterou dnes operují jen ty nejtupější EU-boty. Kdo se ptá daňových poplatníků, jestli tu chtějí islámisty živit? Aha, nikdo. Zmanipulovaní lidé mohou být ochotni se o ně starat, i když si toho neváží (nevím, proč setrváváš u teorie), ale když to dělají za svoje, nejspíš je za to nikdo stíhat nebude, třebaže jde o přisluhování odvěkým nepřátelům evropských národů, za což se jim dostane odplaty.

"Přečetl jsem všechny Vaše komentáře a v podstatě s nimi souhlasím. Je to tím, že jsem tři roky pracoval v utečeneckém táboře Traiskirchen a měl jsem na starosti 60 kusů této divoké zvěře. Samo sebou, že neměli doklady, své jména si vymysleli, tak samo věk a – všichni údajně byli z válečných oblastí, a všichni samo sebou lhali jako když tiskne. Když něco provedli, během noci zmizeli a objevili se pod jiným jménem někde v dalším utečeneckém táboře. A tak se to dělá dodnes. A když někteří něco provedli v jiném státě, tak se objevili v Rakousku v Traiskirchenu, kde našli útočiště mezi sebe podobnými grázly, jako jsou oni. Pro mně je to jednoduché, ale jak to vysvětlit děvčeti plnému ideálů které chce pomoc i nějakému špinavému, pohlavně nakaženému a nevyléčitelně nemocnému negrovi – vrahovi? Ani jeden z nich není běženec. Jsou to černá prasata neštítící se ničeho – ani vraždy. Znám je osobně moc dobře. ... Ne nebylo to dobře placený. Ale v té době jsem už byl na penzi a práci mi nabídli jako přivýdělek k penzi. Tak jsem to vzal. Vydržel jsem tři roky, ale co jsem za tu dobu slyšel a viděl, to nepřeji nikomu. Po třech letech jsem to vzdal. Šlo skutečně o život. To nejsou lidé, ale kreatury. Nejhorší to bylo při večerních sčítačích a ráno po budíčku. V noci se přes okna dostávali do budovy za pomoci jiných černochů různé pochybné existence." (svědectví pana Jozefa ze Slovenska)

Kdy jsme muslimům pomohli? Myslíš ty studenty před rokem 89, co tu pak zůstali? Zaprvý se našich lidí nikdo neptal, jestli je tu chtějí (tento přístup vydržel dodnes), a zadruhý to nebyli fanatičtí vrazi jako např. v Linci, ale spíš materialisti, jimž šlo o pohodlný život, a tak se integrovali, protože jich nebylo zdaleka tolik, co v západní Evropě teď, neštítili se práce a nebyli to kriminálníci. Tak pokračuj ve srovnávání nesrovnatelného, to tvé argumentační zoufalství je svým způsobem zábava.