MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Multikulturní obohacení
Nepřihlášený uživatel

#111470 NEOMARXISTÉ OBHAJUJÍ A PODPORUJÍ TERORISTY

2017-07-01 11:02

Ještě v době krátce před teroristickými útoky v Paříži (13. listopadu 2015) a Bruselu ( 22. března 2016) evropské elity a neomarxisté tvrdili veřejnosti, že příjímání uprchlíků žádný nárůst terorismu nepřinese, že mezi uprchlíky prý žádní teroristé nejsou. Uprchlíci jsou prý jen chudinky, kteří před teroristy naopak utíkají.

 

Všechno to byly jen lži. Každý zdravý Evropan vidí, že příliv imigrantů jednoznačně vede k nárůstu terorismu a navyšování počtů nebezpečných islamistů v Evropě.

(Někteří) neomarxisté si uvědomují neudržitelnost svého postoje a přichází s novými způsoby manipulace – pokoušejí se hrozby terorismu relativizovat a otevřeně zlehčovat. Zároveň dál aktivně napomáhají zhoršování bezpečnostní situace v Evropě tím, že ve jménu demokracie a lidských práv brání zavedení rázných opatření proti muslimům. Zde je pár ukázek:

1. Teroristé nejsou problém

Levičácký intelektuál Jiří Pehe se ve svém článku “Politika obchodu se strachem” snažil hrozbu islámského terorismu bagatelizovat, jako by o nic nešlo.

Ve zmíněném článku z 19. srpna 2016 napsal toto : “V důsledku teroristických útoků přitom zemřelo v západních zemích za poslední rok méně lidí, než kolik jich kupříkladu zatím během tohoto léta utonulo při koupání v Polsku. Jen v USA zemře na následky útoků střelnými zbraněmi – bez jakéhokoliv teroristického motivu – každý den 30 lidí. V důsledku autonehod zahyne na světě ročně 1,2 miliónu lidí, z toho v USA přes 30 tisíc.”

Takže podle levičáků bychom asi terorismus vůbec neměli řešit, nejlépe o něm ani neinformovat v médiích. Vždyť teroristé zatím dokáží zmasakrovat “pouhých” pár set Evropanů ročně. To přece nic není v porovnání s autonehodami.

V článku se také intenzivně snažil vyvolat dojem, že od hodných muslimáků nám ve skutečnosti nic nehrozí a že všechno je jen nějaký iracionální, bezdůvodný strach, uměle vyvolaný zlými nacionalisty.

2. Teroristé jsou nevinné oběti

Šéfka švédské liberální partaje Anna Kinberg Batra odpovídala novinářům na otázku, jak se země vypořádá s rostoucím počtem švédských muslimů bojujících za Islámský stát.

V rozhovoru pro portál Expressen řekla : “Je důležité, aby tu bylo méně těch, kteří se mohou stát obětí násilí. Dát se odvést jako válečník na výcvik zabíjení to vlastně znamená být obětí násilí a přispívat k jeho rozšiřování po světě.”

Takže vraždící islámští teroristé jsou podle levičáků jenom “oběti násilí”. Nevinné chudinky, které za nic nemohou.

3. Zastřelit teroristu je proti demokratickým hodnotám

Würzburg, Německo, červenec 2016 : Pět zraněných, z toho čtyři těžce, si vyžádal útok 17-letého afghánského uprchlíka, který napadl nožem a sekyrou cestující regionálního vlaku do bavorského Würzburgu. Přivolaná policie teroristu zastřelila, když utíkal z vlaku.

Zatímco všichni normální lidé vyjadřovali odpor k tomuto zločinu a děkovali policii za zásah, tak poslankyně Renate Künastová krátce po útoku na soc. sítích zaútočila na policisty a zkritizovala je, že teroristu zastřelili. Policie měla podle ní pouze zajistit, aby nemohl dál útočit a ne toho chudáčka zastřelit.Künastová je feministka, antirasistka, antifašistka a poslankyně strany Zelených.

4. Raději šaríju, než nacionalisty

Umělec, aktivista a iniciátor lidskoprávních demonstrací Martin Přikryl v rozhovoru prohlásil, že odmítání imigrantů je ve větším rozporu s humanistickými hodnotami, než brutální islámské právo šaría.

Řekl : “Může být i mezi uprchlíky terorista, ale když je hodíme do jednoho pytle, nabouráme sami ty naše evropské hodnoty víc, než to může udělat právo šaría.”

Toto je přesně ten styl myšlení euro-humanistických / neomarxistických elit. Podle nich je právo šaría v menším rozporu s jejich hodnotami, než nacionalismus a plošné zastavení imigrace. Jejich “evropské hodnoty”, to je vítání imigrantů, multikulturalismus a nenávist k tradičním bílým národům. A šaría je součást multikulturalismu.

Oni by raději nechali totálně islamizovat Evropu, než aby umožnili vítězství národních hnutí, které řeknou Stop veškeré imigraci a vrátí Evropu bílým evropským národům. Jim je šaría v evropských městech mnohem milejší, než výhra nacionální, proti-imigrační strany ve volbách.

5. Teroristy udržíme u nás doma

Všechny multikulturní evropské státy mají problémy se svými muslimy, kteří jezdí bojovat za Islámský stát a zase se vrací obohaceni o nové pracovní zkušenosti. A všechny vlády těchto států zaváděly rozsáhlá opatření, aby zabránily teroristům vycestovat pryč ze země. Tedy aby je udrželi zde, mezi námi.

Elity využívají strategie zadržování potenciálních teroristů v Evropě místo toho, aby jim naopak umožnili odcestovat, rychle za nimi zabouchli dveře a znemožnili jim návrat.

Vždyť oni tu mají občanství a to by bylo proti lidským právům zabránit jim v návratu “domů”.

6. Sociální dávky teroristům

Zastupitelstvo švédského hlavního města Stockholmu schválilo v květnu 2015 program péče o bojovníky Islámského státu vracející se “domů” do Švédska. Plán zavádí rozsáhlý systém sociální péče o islamisty. Teroristé mají dostávat sociální dávky, příspěvky na bydlení a pracovní poradenství. Pro doplnění – na magistrátu Stockholmu v roce 2015 vládla rudozelená koalice progresivně levičáckých stran podporovaná stranou Feministická iniciativa.

Program na pomoc bojovníkům ISIS prosazovala také radnice města Örebro. Džihádisté měli dostat“psychologickou podporu na překonání traumat, které mohli utrpět během bojů v Iráku a Sýrii”.

Rasmus Persson, radní města Örebro zodpovědný za sociální otázky, chce nabízet pomoc teroristům, aby se necítili vyloučení. Persson řekl novinářům ze stanice SVT1 : “Diskutovali jsme, jak pracovat s těmi kluky, kteří se vracejí zpět a jak je odradit, aby opět jezdili bojovat a také o tom, že by se jim mělo pomoci překonat traumatizující zážitky, kterými si prošli.”

7. Odebírat občanství teroristům? Diskriminace!

Připomeňme, jaký odpor u neomarxistů vyvolaly návrhy zákona, který by umožnil odebírat občanství teroristům a vyhostit je z Evropy.

Po teroristických útocích ve Francii byl návrh nejprve přijat poslaneckou sněmovnou i přes odpor Zelených, části Socialistů a progresivní Levicové fronty. Nakonec ale Ústavní rada návrh smetla, že prý je neústavní a odporuje lidským právům.

Na protest proti předložené novele odstoupila koncem ledna 2016 socialistická ministryně spravedlnosti Taubiraová. Označila to za nepřípustnou diskriminaci.

Stejný návrh se objevil i v Německu a Nizozemsku, kde se také setkal s odporem multikulturních levičáků a humanistů. Je důležité dodat, že tento “odvážný” návrh zákona se měl týkat pouze teroristů, kteří mají dvojí občanství – země EU a své domovské země v Africe, nebo Asii. Těm, kteří se tu narodili a mají jen evropské občanství, těm by žádné vyhoštění nehrozilo.

Neomarxisté chrání islámské teroristy a brání jakýmkoliv pokusům o jejich vyhoštění.

8. Teror? Zvykněte si!

Francouzští, belgičtí, nebo němečtí politici už na rovinu řekli lidem, že terorismus je něco, na co si Evropané musí zvyknout a brát to jako součást dnešní reality. Německý ministr vnitra Maiziere v rozhovoru pro Der Spiegel uvedl, že společnost “musí terorismus snášet, i když je to těžké.”

Demokratické euro-elity nechtějí zastavit imigraci a vědí, že to povede k dalším a dalším teroristickým útokům. Tak se snaží posunout evropskou společnost do stavu naprosté apatie a otupělosti. Chtějí nás donutit, abychom si na teror zvykli.

A my musíme říct NE. Proti teroru se musí vést ozbrojený boj a ne si na něj zvykat. A ještě radikálněji se musí bojovat proti těm, kteří sem imigrantský teror přivedli a kteří ho svou zhoubnou činností přímo, či nepřímo podporují.

Odpovědi

Slunce v duši

#111471 Stop primitivním xenofobům!

2017-07-01 11:43:41

#111470: - NEOMARXISTÉ OBHAJUJÍ A PODPORUJÍ TERORISTY 

 Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí!

Evropan

#111487 Re: NEOMARXISTÉ OBHAJUJÍ A PODPORUJÍ TERORISTY

2017-07-01 18:01:57

#111470: Monokulturní ochuzení - NEOMARXISTÉ OBHAJUJÍ A PODPORUJÍ TERORISTY 

Má cenu to číst, nebo si sem zase opsal placenou propagandu z proruských (prý Parlamentních) novin? Ta závěrečná věta je opravdu psychoušská : A my musíme říct NE. Proti teroru se musí vést ozbrojený boj a ne si na něj zvykat. A ještě radikálněji se musí bojovat proti těm, kteří sem imigrantský teror přivedli a kteří ho svou zhoubnou činností přímo, či nepřímo podporují. Z čehož mi vyplývá, že u nás sice teroristi nejsou, ale pokud někdo řekne svůj názor, tak ho odpráskneš. No to je fakt hodně demokratické :))) Spíše to svědčí o monokulturním primitivismu. Nebyli tví rodiče nějak monokulturně do přízně?

Není to tak dávno, kdy jsme sem muslimské migranty přijímali a nic zhoubného se tu nedělo. To byl ale prezidentem pan Václav Havel, jediný významný český prezident. Ten současný prolhaný hulvát s mozkem nezvratně zničeným alkoholismem, ten si možná ještě na poslední chvíli dokázal vyrazit s rodinou za britskou královnou, ale tím zkrátka končí. On nemá fyzicky na to, aby zvládal další funkční období. A že by ho měl zvládnout čestně a pracovně, no to se u Bumbála vylučuje.

No a to, že neomarxisté obhajují a podporují teroristy - no to je jasné jako facka. Vždyť v totalitní době se teroristé vychovávali v tehdejším Sovětském svazu a naše zbraně se posílaly na Blízký východ v množství, které si jen těžko umíme představit.

 


Nepřihlášený uživatel

#111497 Re: NEOMARXISTÉ OBHAJUJÍ A PODPORUJÍ TERORISTY

2017-07-01 22:11:17


Nepřihlášený uživatel

#111501 Stop xenofobům,Stop nacistům!

2017-07-02 00:57:40