MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#111437 Re: Re: Re: Go Russia go to the East!!!

2017-06-30 13:12

Odpovědi

Evropan

#111446 Re: Re: Re: Re: Go Russia go to the East!!!

2017-06-30 17:39:17

#111437: - Re: Re: Re: Go Russia go to the East!!! 

Nevím, jaký zajímavý film dávali na Prima Zoom o amerických prasatech. Já raději sleduji dokumenty o potápění nebo kočkovitých šelmách, ale pokud tě fascinují prasata, tak si tu užívej.

V tom článku o znásilněných ženách jsou zajímavé dva odstavce :

Der Spiegel připouští možnost takového jednání amerických vojáků, ale údaj 190 tisíc znásilněných žen připadá redaktorům týdeníků na první pohled jako přehnaný. Toto číslo uvádí ve své knize historička Gebhardtová. Vychází z předpokladu, že pět procent z "válečných dětí" narozených svobodným ženám v Západním Německu a Západním Berlíně v polovině 1950 bylo počato znásilněním německých žen. Uvádí, že se celkem v průměru jedná o 1900 dětí amerických otců. Gebhardtová toto číslo extrapoluje a předpokládá, že v průměru na jedno takto narozené dítě připadá 100 případů znásilnění.

Této úvaze Der Spiegel moc nevěří a předkládá proto další důkaz od amerického kriminologa Roberta Lillyho. Ten zkoumal případy znásilnění stíhané americkými vojenskými soudy a došel k číslu 11 tisíc závažných sexuálních útoků spáchaných během listopadu 1945. K tomu Der Spiegel poznamenává, že se jedná o nechutnou skutečnost!

Takže v tom bude trošku nepořádek. Těch znásilnění je daleko méně, ale je pravdou, že je to prostě nechutné. Na druhou stranu já žiji v Čechách a nás takzvaně a dokonce nadvakrát osvobodila Sovětská armáda :

Rudoarmějci v květnu 1945 nepřinesli jen mír. Znásilnili tisíce českých žen, celé rodiny odvlekli na Sibiř, kradli. "Ženy, které našli ve vsi, zneuctili v hospodě," vzpomíná Ladislav Sedláček (82) z Veselíčka. "Znásilnili mě ve vlaku," líčí Věra Sosnarová (85) z Odrovic. Rudá armáda znásilňovala i děti či řeholnice.

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/rudoarmejci

A proto trvám na tom, aby sis se svými hordami rusských násilníků zůstal někde na Východě.