Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Kritika České televize – „ruská propaganda“která neexistuje pro prasstitutky s TV se zbuď šlapko

#13963 Kritika České televize – „ruská propaganda“která neexistuje pro prasstitutky s TV

2017-06-19 15:00

„Svět podle Putina“ – čtyřdílný dokument amerického režiséra odvysílá TV Prima. Česká televize v tom vidí ruskou propagandu. Video

Kritika České televize – „ruská propaganda“

Česká televize ve svém pravidelném pořadu Newsroom ČT24 už den před odvysíláním dokumentu zařadila tento krok TV Prima do kolonky „ruská propaganda“, přičemž kritizovala nejen to, že TV Prima dokument amerického (!) režiséra do vysílání vůbec zařadila, ale i fakt, že tak učinila již týden po jeho americké premiéře a že pořad navíc po čtyři večery zařadila do hlavního vysílacího času – viz úvod Newsroom ČT24 z 18. června 2017 . TV Prima reagovala tím, že stanice Prima ZOOM vznikla jako dokumentární a že pořad je dokument, proto v tom nevidí žádný problém.

A nelze nezmínit, že do kolonky „ruská propaganda“ Česká televize umístila i návštěvu Jana Korala (http://www.nwoo.org/) v Rusku u příležitosti konání Všeslovanského sjezdu, kterého poté, co se o rozhovor s ním pokoušeli redaktoři Kundra (Respekt), Zelenka (Aktuálně.cz) a Česká televize – jejich korespondence s Janem Koralem – pořad vykreslil jako konspirátora a jako nešťastného a neschopného člověka, který si své mindráky vlastně zajel léčit do Ruska… No, když si dám dohromady skutečnost, že Jan Korál byl kritizován hned vedle Olivera Stonea, tak bych řekla, že na společnost, v jaké se ocitl, může být jedině pyšný, zatímco jako zamindrakovaní nešťastníci v tomto srovnání vyznívají pouze vystupující redaktoři/“redaktoři“… Po těch totiž jednou ani pes neštěkne – takový jej jejich přínos době, o které očividně nemají ani páru, co se vlastně se světem děje.

Když se totiž vrátím k úvodu, tak redaktoři ČT by nemohli kritizovat uvedení dokumentu světoznámého amerického režiséra a dokumentu, o kterém celý svět hovoří jako o „interview roku“ a kdy není země, která by mu nevěnovala pozornost.

http://www.aeronet.cz 

Odpovědi

ČzP

#13965 Re: Kritika České televize – „ruská propaganda“která neexistuje pro prasstitutky s TV

2017-06-20 03:10:45

#13963: Kritika České televize – „ruská propaganda“která neexistuje pro prasstitutky s TV se zbuď šlapko - Kritika České televize – „ruská propaganda“která neexistuje pro prasstitutky s TV  

Komentář od Martin57 je výstižný. Eurozrádče (Okamuroid, Patriot...), tvůj placený štěkot je tu marný. Nech si od pornojandů přidělit jiné úkoly jinde. Třeba bys mohl obhajovat policejní ochranu londýnských mešit na úkor ochrany londýnských nemuslimů nebo podobné zhovadilosti světovládců NWO.