MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
Multikulturní obohacení |
#1096512017-05-19 07:50Ke znásilnění došlo loni 11. srpna v centru univerzitního městečka, kde žije téměř dvacet tisíc obyvatel. Šedesátiletá žena šla na několik minut vyvenčit svého psa do parku, kde v tu dobu seděl pozdější násilník společně se svým kamarádem. Když ženu uviděl, začal ji obtěžovat a dávat jí nemravné návrhy. Po odmítnutí se rozčílil a odtáhl ji do blízkého křoví. Ačkoli další žadatel o azyl vše viděl, nesnažil se nijak zasáhnout a znásilnění zabránit. Šestadvacetiletý afghánský žadatel o azyl si počínal velmi brutálně a žena hlasitě křičela. Přesto se, bohužel, pomoci nedovolala. Dle svých slov byla deset týdnů v péči psychiatrů. „Snažila jsem se ten krutý prožitek hodit za hlavu, ale nepodařilo se mi to. Do dnešního dne musím brát prášky a v noci mě budí noční můry,“ konstatovala těžce traumatizovaná žena po více než devíti měsících od události, která ji nevratně změnila život. Hned na počátku soudního slyšení se pachatel ústy svého obhájce Saschi Lotha ke znásilnění přiznal. Zároveň vyjádřil nad svým činem lítost a požádal svoji oběť o odpuštění. Mimo jiné argumentoval tím, že byl v ten den velmi opilý. Příliš velké pochopení u ní však přesto nenašel. „Vůbec nechápu, co se to s vámi dělo. Doufám, že budete tvrdě potrestán a žádné ženě už nezpůsobíte takové utrpení,“ odvětila viditelně roztřesená žena. Pachatel u soudu podrobněji rozebral své problémy s alkoholem, na kterém je údajně již několik let závislý. „Jen o vlásek jsem unikl smrti. Toho času jsem pil klidně i dvě vodky denně a k tomu navíc kouřil marihuanu. Velmi se stydím za to, co jsem provedl. V tu chvíli však byl můj chtíč, podpořený alkoholem a „trávou“, silnější než já. Problém s alkoholem mám už několik let a přispěli k tomu i moji přátelé, kteří mě jej naučili pít.“ Po loňském znásilnění vládl v jinak poklidném univerzitním městečku velký strach. Ke znásilnění došlo poblíž břehu řeky, kde se denně potkávají místní studenti a žadatelé o azyl. Afghánský uprchlík, který do Německa přišel před několika lety z Řecka, pravděpodobně stráví v německém vězení několik příštích let. Omluva a nezvyklé projevy lítosti (sic!) by jej nicméně mohly uchránit od ještě přísnějšího trestu. |
|
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#109662 Re:2017-05-19 09:47:39#109651: Multikulturní obohacení - Ty vždycky zkopíruješ nějakou debilitu, co ti pošlou rusáci nebo Ovčáček, ani si nepřečteš zdroj, který tam uvádíš :-) Tvé příspěvky vypadají, že mají prokazovat, jak kremelská propaganda manipuluje věřejným míněním hloupější části populace. |
Evropan |
#109669 Re: Monokulturní ochuzení2017-05-19 10:22:46#109651: Multikulturní obohacení - No jo, loni v Německu. A co říkáš tomu, co se děje u nás v Čechách : Až deset let za mřížemi hrozí řediteli pražské střední školy, který se u soudu přiznal k tomu, že zneužíval své studenty. Jednašedesátiletý muž svého jednání litoval a omlouval se všem poškozeným. https://zpravy.aktualne.cz/domaci/ Nechává tě to klidným? Nebo odkazy na to, co se děje v cizině, se snažít krýt to, co se nevyšetří v Čechách? |
|
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Otevřený dopis arcibiskupovi Janu Graubnerovi ohledně odvolání P. Marka Orka Váchy
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
126930 Vytvořeno: 2025-02-11
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
5822 Vytvořeno: 2025-04-23
Petice proti návrhu zákona o kategorizaci zdravotnických prostředků (sněmovní tisk 847) a za zachování adekvátního příspěvku na senzory kontinuálního monitoringu glukózy pro diabetiky 1. typu
9002 Vytvořeno: 2025-03-28
Podpora vládě Petra Fialy na posílení obranyschopnosti
627 Vytvořeno: 2025-04-23
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
2454 Vytvořeno: 2025-03-02
Petice na podporu učitele Vladimíra Tyrnova
153 Vytvořeno: 2025-04-29
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23815 Vytvořeno: 2021-12-22
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
2928 Vytvořeno: 2025-04-03
Chybovali jsme, ale nemlčeli - výzva
76 Vytvořeno: 2025-04-27
Vraťte vlaky na Dobříš!
822 Vytvořeno: 2025-02-26
Za důstojné zacházení a dostupnou pomoc pro lidi s psychickými problémy
79 Vytvořeno: 2025-04-25
Otevřený dopis ministru školství, mládeže a tělovýchovy doc. PhDr. Mikuláši Bekovi, Ph.D.
6857 Vytvořeno: 2025-03-23
Petice za odpovědné řešení přítomnosti medvědů na Slovensku – Ne plošnému odstřelu
55 Vytvořeno: 2025-04-29
Petice za zachování sdílených elektrických koloběžek v Praze a nastavení vhodné regulace
51 Vytvořeno: 2025-04-30
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
18661 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za zajištění dopravní obslužnosti mezi Brno-Obřany a Bílovice n. Svitavou po dobu rekonstrukce ulice Fryčajova.
558 Vytvořeno: 2025-03-25
Petice za záchranu krajiny v podhůří Králického Sněžníku
432 Vytvořeno: 2025-03-12
Petice za nepodmíněný trest pro Jana Dulovce, který brutálně ubil kočku
6335 Vytvořeno: 2025-03-24
Máte ženy na kandidátkách? A můžeme je vidět? Otevřený dopis leaderům politických stran kandidujících do Parlamentu ČR
27 Vytvořeno: 2025-04-29
Petice za zlepšení životních podmínek psa drženého v kotci v Nové Včelnici
26 Vytvořeno: 2025-04-26