Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Vlastenec

#13618 Češi mají k EU nejméně pozitivní vztah ze všech

2017-04-29 21:03

Jen 33 procent Čechů vnímá členství v Evropské unii výhradně pozitivně. To je nejméně v celé EU, a to včetně Velké Británie, která společenství opouští. Celounijní průměr spokojenosti je přitom 57 procent. Vyplývá to z posledního průzkumu Eurobarometru, který si nechal vypracovat Evropský parlament.

Nejšťastnějšími euroobčany jsou podle průzkumu Lucemburčané. Pobyt v EU hodnotí naprosto kladně 84 procent z nich, negativně jen čtyři procenta. V těsném závěsu jsou lidé v Irsku s 81 procenty oproti pěti.

Tak na co čekáme? Vypišme referendum o setrvání v unii a hurá do CZEXITu!

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#13619 Re: Češi mají k EU nejméně pozitivní vztah ze všech

2017-04-30 11:55:48

33%? Tolik slepých a hluchých? Jestli si unie nelže do kapsy.


Nepřihlášený uživatel

#13621 Re: Češi mají k EU nejméně pozitivní vztah ze všech

2017-05-01 09:27:41

#13618: Vlastenec - Češi mají k EU nejméně pozitivní vztah ze všech 

 Stačila hospodářská spolupráce suvereních evropských států, rozšíření Evropského hospodářského společenství, které fungovalo dobře. Politicko - byrokratický moloch EU se zvrhl v nesmyslnou myšlenku evropského superstátu, řešícího malicherné nesmysly jako jsou názvy potravin, nápojů, tvarů ovoce a zeleniny....Je to výhodná trafika pro válející se členy evropského parlamentu, komisí a pod., kteří pobírajíc nesmyslně vysoké platy, odměny a náhrady chrochtají u koryt, které by doma neměli. Za svoji dřinu mohou jít dokonce důchodu v 50 letech a užívat si. Podstatné problémy jako je hlavně ochrana vnějších hranic, ochrana před terorizmem se EU nemehlům totálně vymkly. Pokud bude politika EU takto pokračovat, tak se rozpadne a to by bylo potřeba. Je dobře, že ČR nepřijala Euro a doufám, že ho nepřijmeme.