Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

ČR

#13526 ČR a koruna a jedy z Německa hnůj

2017-04-07 18:36

Das neue Europa je tady! ČNB zrušila regulaci koruny a Berlín nachystal zákon na masivní pokuty sociálním sítím, které nebudou odstraňovat „fake news“ výroky opozičních politiků. Farage už mluví dokonce o mafii!

Před několika okamžiky ukončila Česká národní banka regulaci české koruny [1]. Ta začala ihned posilovat. Zatímco spotřebitelé v ČR se lehce radují s reálným výhledem nižších cen dováženého zboží do ČR, které by se mohly projevit na trhu už okolo Vánoc, na alternativě je tento krok sledován s předtuchou kroků, které tuto zdánlivě nevýznamnou událost budou následovat. Posílení koruny je totiž reakční mechanismus Berlína na neudržitelnou situaci v oblasti nízkých mezd v Protektorátu Čechy a Morava. Je naprosto vyloučené, že by české firmy začaly zaměstnancům platit více, protože nasmlouvané zakázky s německým průmyslem jsou pevně stanovené na velmi dlouhou dobu. Existuje tak de facto jediná možnost, jak posílit českou koupěschopnost a neriskovat procesy, které by mohly vést k mohutné anti-EU náladě, která po Brexitu a po Trumpexitu obchází tento rok Evropu jako strašák. Češi si za silnější korunu koupí více německého zboží, Berlín na posílení koruny neztratí

VICE-.Das neue Europa je tady! ČNB zrušila regulaci koruny a Berlín nachystal zákon na masivní pokuty sociálním sítím, které nebudou odstraňovat „fake news“ výroky opozičních politiků. Farage už mluví dokonce o mafii

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#13527 Re: ČR a koruna a jedy z Německa hnůj

2017-04-07 23:44:48

#13526: ČR - ČR a koruna a jedy z Německa hnůj  

 Prdlačky. ČNB dostala klackem po rypáku,  protože její milovaná inflace skutečně dorazila, k její smůle zrovna když má vláda na krku volby. Soudruzi guvernéři tenhle faktor nějak přehlédli, nebo co.

Vedoucí kolotoče

#13530 Re: ČR a koruna a jedy z Německa hnůj

2017-04-09 19:59:23

#13526: ČR - ČR a koruna a jedy z Německa hnůj  

Toto je Fake News, kterou jsem na aeronet nevkládal. Nějaký úchyl mi sem stále cpe nesmyslné a lživé zprávy. Nejsme politickou propagandou!