MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#105176 Tak, terorista už má jméno...

2017-03-24 02:33

... A jakým překvapením je, že jeden z té muslimácké komunity. Posuďte sami - Khalid Masoud.

A mezitím se jeho muslimský kamarád o to samé v Antverpách...

!!!MUSLIMÁCI DO EVROPY NEPATŘÍ!!!

Odpovědi

Evropan

#105177 Re: Odpověď zloději nicků

2017-03-24 05:59:42

#105176: Evropan a zloděj nicků - Tak, terorista už má jméno... 

 Co tady zase trollíš, ty demente. Ve tři ráno všichni slušní lidé spí. Ať už si placený od Rusáka, Číňana nebo Japonce, tvoje šíření islamofobie je až patologické. Když zabrousíme s tímto konkrétním způsobem terorismu do historie, tak základy lze pozorovat i u nás. Což takhle jméno Olga Hepnarová, říká ti to něco? Asi to ale byla muslimská teroristka. A co ti řidiči, co vytlačují na dálnici z jízdního pásu ty, kteří se tu "loudají" stotřicítkou? To jsou asi všechno muslimové.

Proč tě netrápí to, co se u nás skutečně děje? Násilník pořeže tenisovou hvězdu Petru Kvitovou, a běhá si po svobodě. Ročně je tu znásilněno na šestset žen, a více než tři čvrtiny těch, co to spáchali, jsou nezjištění. O tom, že řada lidí používá svůj vůz jako zbraň, o tom je zbytečné se bavit. A ti mrtví, kteří ročně zemřou na našich silnicích, ti jsou ti také fuk.

Ale když chceš zachraňovat svět, proč nebojuješ za to, aby se už konečně odhalili a odsoudili ti, kteří mají na svědomí sestřelení malajského letadla nad Ukrajinou? Tam zemřelo na dvěstě neviných lidí. Zdá se mi, že se řídíš starým Stalinským heslem - Jeden mrtvý, to je tragédie. Stovky mrtvých, to je statistika.


Nepřihlášený uživatel

#105178 Re: Tak, terorista už má jméno...

2017-03-24 07:22:43

#105176: Evropan - Tak, terorista už má jméno... 

 

 Rusové na území i na území ČSSR masivně školili teroristy v terorismu z Afriky i arabského světa v tom, jak používat teror k získávání politické moci. Tito lidé jsou dnes na vrcholu svých sil a schopností, je jim kolem 50 let a samozřejmě své znalosti používají. 

To jsou bohužel smutné důsledky komunistického terorismu po II. světové válce na Svět, neboť právě komunistické totality poskytovaly zázemí pro teroristické činy v západní Evropě, jak jistě velmi dobře víš a skutečně bude ještě nějakou dobu trvat, než se těchto proškolených zločinců zbavíme, byť ti si zjevně školí i své nástupce a je klidně možné, že Rusko dál ve školení teroristů pokračuje. 

Viz. jejich okupace Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny. 


Nepřihlášený uživatel

#105179 Re: Tak, terorista už má jméno...

2017-03-24 07:24:01

#105176: Evropan - Tak, terorista už má jméno... 

 Až příliš připomínáš Khalida Masooda, podobně jako jej velmi připomíná i Miloš Zeman. 

Až příliš Khalid Masood přípomíná mnohé či možná dokonce všechny příznivce......

2017-03-23 20:11

 

Londýnská policie zveřejnila identitu muže, který ve středu zaútočil u Westminsterského paláce. Dvaapadesátiletý Khalid Masood se narodil v Kentu, ale podle detektivů žil v regionu West Midlands, jehož hlavním městem je Birmingham. V minulosti byl podle policistů několikrát odsouzen za násilné útoky, újmu na zdraví, držení útočných zbraní a přestupky proti veřejnému pořádku. Nikdy však nebyl vyšetřován kvůli terorismu.

.....Miloše Zemana v této diskusi, kteří kritikům Miloše Zemana mnohdy vyhrožují i vraždou, fyzickým napadáním, mnozí se vytahují, jak jsou připraveni to občanům, kteří nesouhlasí s jednáním Miloše Zemana "nandat" "až přijde čas".  

Jaký je vlastně rozdíl, mezi mnohými voliči Miloše Zemana a zločinci, kteří pod vlivem politické sekty páchají činy jako Masood? Že je dosud nepáchají? Že se na ně "jen" připravují? 


Nepřihlášený uživatel

#105180 Re: Tak, terorista už má jméno...

2017-03-24 07:25:14

#105176: Evropan - Tak, terorista už má jméno... 

 

 Teď jsem to psal voliči Miloše Zeman, vždyť ty jsi celý Khalid Masood..... a nejsmutnější na věci je, že te radikalizuje idiot, který se k ústavní pozici dostal porušováním volebního zákona a odporným lhaním, tedy ani Miloše Zeman se od Khalida Masooda a tebe neliší vlastně vůbec ničím - extrém je jen jeden a extrémisté jste si všichni podobní jak vejce vejci - tedy naplňujete definici kýče.

Proto je Zeman pro hloupější část poupulace přitažlivý je to kýč, a mnohým hloupým, co se rádi nechávají obelhávat, se kýč opravdu libí.  

ŘEZNIK ZE ZALIVU

#105166 SERIOVI VRAH DEXTER MORGAN

2017-03-23 20:11

UŽ SE TĚŠIM AŽ DO EVROPSKYCH VOD POŠLU VŠECHNY SLUNIČKAŘE, MUSLIMY A NEOMARXISTY