MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#105053 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tomu se dá věřit......

2017-03-21 17:27

#105052: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tomu se dá věřit...... 

V komunistických dikaturách se plní plan na 110 % všude, ale nic není, tedy není nic neobvyklého, že se na mostu plní plán, harmonogram, atd. ale pro druhou část mostu v moři není ani jště ani jediný pilíř ze 170 plánovaných. 

To je normální to tady před rokem 1989 bylo pořád. Pak soudruzí narazí na "nepřekonatelné překážky" a Vláda Iljič bátuška car zase spusti palbu u Mariupolu, nic co by se nedalo čeka a co Ukrajinci nečekali a tak to půjde 15 let neb nepřkonatelné problémy nedovlují stavě rychleji než jeden pilíř za měsíc. Rusům na Krymu je samozřejmě také jasné, je to taková stará hra v Rusákově. 

Ale mohu se plést, Mičuriny a Stachanovce mají v rusákově na vše, pak taky umí velmi rychle stavět dnes Putinkinovy vesničky původně Potěmkinovy vesničky :-). 

Ale dodej aktuální video z díla, samozřejmě na youtoube ne nějakém obskurním rusáckém serveru jako je RT, rád se podívám, ale obávám se, že snímky na googlu mají rok 2017 z této oblasti, ale také se mohu plést, 

Na druhou stranu by mi připadalo nepochopitelné, že byste se vy rusáci nechlubili, že už příští rok jezdíte, byť i položit 19 km. dálnice se asi nedá za rok a půl udělat natož na mostu, znamenalo by to každý měsíc položit kilometr dálnice v plné parádě a to jistě víš, asi ani Stachanovci nedají :-)

Co se týká rekordu v turistech tak to si dovedu živě představit :-), napsat jde opravdu jakýkoliv rekord. Existují zábavná rusácká propagandistická videa, ale bohužel jen z jedné pláže :-). 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#105056 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tomu se dá věřit......

2017-03-21 17:39:40

#105053: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tomu se dá věřit...... 

 Co to meleš zase za hovna, hovnomete? V jaké době to žiješ? Svojí šanci jsi propásl. Jdí s tím do prdele, ty starej zasranej bolševickej buzerante. Celej život jsi lezl bolševikovi do prdele a teď budeš dělat hrdinu, kolaborantskej chcípáku. :-)

Jsi stejné bolševické a nacistické pokrytecké prase jako soudruh Štětina.