MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#105040 Re: Andrej vyzval Sobotku, aby na něj podal trestní oznámení .....

2017-03-21 16:40

#105002: - Andrej vyzval Sobotku, aby na něj podal trestní oznámení ..... 

 Poslanci jen dokazují vlastní nekompetentnost a zbytečnost.

Odvolatelnost politiků je oprávněné, protože si pletou funkci poslance s funkcí soudce, což je pro vylízance typu Bohuša a Kalouska příznačné. Tito poslanci vůbec nepochopili, co mají mít ve svých funkcích za povinnosti. Tahle jelita nám vládla 20 let. proto to tady tak vypadá. Vylízanej Bartošek si hraje na Sherloka, opilý Míra na Aghátu Christie, Bohuš na Kojaka, Fiala se Stanjurou na Edgara Alana Poe a státní zástupci nemaji ani jeden důkaz, oznámení... Volby snad tyto "velikány justice" pošlou do hnoje.
 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#105045 Re: Re: Andrej vyzval Sobotku, aby na něj podal trestní oznámení .....

2017-03-21 16:57:50

#105040: - Re: Andrej vyzval Sobotku, aby na něj podal trestní oznámení ..... 

 Tak to se pochlub, jak si představuješ práci poslance?  Zvolil tebe vůbec někdy někam? Babiš je samozřejmě také poslancem. 

Nikdo jej nesoudil, Sněmovna je zákonodárce, nikdo jiný to nedělá. Ministerstva zákony připravují a Sněmovna je schvaluje, přičim i polanec může přicházet s návrhy zákonů. 

Sněmovna Babiše nijak nesoudila, diskutovala o probému, kterou tuto zemi od roku 2012 stojí ročně 6 mld. na daních, což není vůbec málo. 

Diskutovali tedy nad tím, co odmítá řešit finanční správa - naprosto absurdně, tedy zdali existuje důvod proč to finanční správa nechce řešit nebo naopak existuje důvod proč je to potřeba řešit, tedy např. daňový únik obrovského rozsahu neboť nákup emitentem vlastních dluhopisů je prostě technický prostředek jak ošidit stát na dani. 

To je bohužel úlohou parlamentu v situaci, kdy úřad státu finanční správa odmítá konat. 

Dnes v úterý večer je naprosto nepochopitelné, že ředitelství finanční správy dosud nenavštívila policie a ředitel nebyl obviněn, neboť pravděpodobný rozsah daňového úniku a nekonání finanční správy jsou věci naprosto nepochopitelné. O Babiše dokonce vůbec nejde, je jen jedním z 500, půjde o něj jedině tehdy pokud se potvrdí, že Finanční správě zakázal tyto věci šetřit a že on sám daňovým únikem spáchal trestný čin, tam se pak nedá nic dělat, já nevím proč Babiš v jedné osobě vydal korunové dluhopisy a zároveň je nakoupil, tohle přece může udělat jen idiot, pokud si myslí, že mu to projde. 

Poslanci odhlasovali jediné co mohli, aby Babiš vysvětlil to svoje a Finanční spáva začala konat podle zákona. Ředitel Finanční správy předvedl divadlo o tom, že finanční správa nemůže kontrolovat, dokud nemá podezření z trestného činu, což je absolutní nesmysl. Přesto tedy Sněmovna věc probrala a dostate podezření z daňových úníků dodala. 

Pokud dál bude otálet, nezbude Sobotkovi než vyzvat policii, aby konala, žádná další možnost už se nenabízí. 

Z mého pohledu je i divné, že Janeček ještě stále řediteluje, připadá mi to absurdní přitom co předvedl poslancům.