PETICE ZA ODVOLÁNÍ/ODSTOUPENÍ ANDREJE BABIŠE

Quoted post

Bořivoj Pauk

#29 Babiš vyhovuje uvozhřeným českým prasatům

2017-03-11 13:39

Babiše zvolila uvozhřená česká prasata. Prolhaní, sebechvalní a sebeklamní Čecháčci jsou mistři světa v obrazoborectví, strhávání soch a symbolů, přejmenovávání ulic i vlastního státu a falšování vlastní historie. Podobně jako Rusové.
Nedorostli pro vlastní samostatný stát, nezaložený na literárních a politických padělcích a intrikách, jakož i na uplacených dezertérech. Bohužel o zpustlou Kotlinu už nikdo z vyspělejších sousedů nestojí (aby si vlastní stát nezamořil).
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Současný konzumizmus není nic jiného, než převlečený a přebujelý komunistický materializmus.

Zneuznaný, c. a k. Univ. Prof. TGM upletl bič z rakouského dezertérského lejna - avšak zapráskat s ním už nedokázal - ani ve své mnohonárodnostní uměle vytvořené pidiříši. Proti literárním padělkům se sice postavil - avšak politický padělek vytvořil.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné hovno - jen zasloužilí soudruzi ho budou mít navoněné z Tuzexu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#31 Re: Babiš vyhovuje uvozhřeným českým prasatům

2017-03-11 15:11:18


Nepřihlášený uživatel

#56 Re: Babiš vyhovuje uvozhřeným českým prasatům

2017-08-08 15:09:08




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...