MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#103097 Re: Re: DOST BYLO BABIŠE - PETICE ZA JEHO ODSTUPENÍ VIZ V ODKAZE

2017-02-21 05:41

#103095: Evropan - Re: DOST BYLO BABIŠE - PETICE ZA JEHO ODSTUPENÍ VIZ V ODKAZE 

 To zdaleka není jisté. Soudruh Babiš se poukouší vyhnout min. trestnímu oznámení "dodanění" jeho zlodějiny s dluhopisy a to tak, že navrhuje přijetí zákona a tím se z toho "vyvázat", je to jeden z nejodpornějších činů, který politik může udělat, zneužít moc. 

Vlastní či spoluvlastník (Babiš cirkus Agrofert vlastní jako jedna fyzická osoba!!!!) může svým firmám půjčovat jen za "obvyklý úrok", který definuje ČNB ne nějaký "znalec" na kterého se soudruh Babiš odvolává. 

Správný postut je tedy ten, že Finančí úřady všechny tyto věci prověří (neděli tak evidentně na zásah soudruha Babiše) zjístí škody státy, napíšou dopiso o dodanění a penále, následně podle výše škody rozhodou o podání trestního oznámení. 

https://www.cnb.cz/cs/faq/co_je_obvykly_urok.html

Přesně výše uvedenému standardnímu postupu se soudruh Andrej Nebureš Babiš snaží vyhnout za pomoci svého politického vlivu. Je to odporný zločinec, neb je to naprosto to samé, jako např. generální pardon komunistům po roce 1948 za zločiny spáchané komunisty proti německému obyvatelstvu. Je to přesně to samé, jako dát do Ústavy vůdčí úlohu KSČ, atp. kroky komunistů znásilňují právo, demokracii, ....

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#103099 Re: Re: Re: DOST BYLO BABIŠE - PETICE ZA JEHO ODSTUPENÍ VIZ V ODKAZE

2017-02-21 10:56:04