Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Evropan

#13095 Re: Západní sračky Fake vysílání a lži

2017-02-20 06:10

#13094: - Západní sračky Fake vysílání a lži  

To seš naprostej magor nebo co? Napíšeš sem, že 6% lidí věří médiím, ale už nenapíšeš, že to je 6% lidí, kteří "plně věří médiím" a už nedoplníš, že médiím (těm, kterým říkáte mainstreemová) alespoň částečně věří dalších 52% obyvatel země.

Jinak tuto zprávu (a sám uvádíš odkaz na rusko-fašistický dezinformační servet sputnik) přinesla už v dubnu 2016 ruská televize rt. U té nemám k dispozici žádnou statistiku, ale myslím, že jí nevěří ani samotní redaktoři. Ostatně tu druhou půlku textu, který si sem napsal, jsem v žádné verzi solidních zdrojů nenašel a pokud vím, redaktoři odcházejí hlavně z rt, protože už zjistili, že to nemá být informační servis ve stylu CNN nebo Al-Jazeera, ale jde o bohapustou výrobnu pomluv.

Kdo věří ruské televizi?

Jinak ten průzkum důvěry v média lze najít v příloze na stránkách Huffington Post, a to na straněna straně 28.

Associated Press - Huffingtonpost

A jinak sem už, prosím, nekopíruj ty rusko-fa,šistické dezinformace.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#13096 Re: Re: Západní sračky Fake vysílání a lži

2017-02-20 07:48:21

#13095: Evropan - Re: Západní sračky Fake vysílání a lži  

 J SPUTNIK to vím že je Ruskej no a co já si můžu dávat co chci kam chci nejakej nacek s Kavárny mě nebude poroučet.

Západní sračky Fake vysílání a lži
Nepřihlášený uživatel

#13100 Re: Re: Západní sračky Fake vysílání a lži

2017-02-20 08:11:12

#13095: Evropan - Re: Západní sračky Fake vysílání a lži  

Západní sračky Fake vysílání a lži a odkazy nejsou Ruské pokud j dolož fakta a né že je to nekde napsané chci fakta!!!

A žádné pomluvy nevidím hold se ukázalo že nás USA krmi lžima.A to co mě v odkazech predhazuješ si strč do prdele jako stránky Huffington Post co to je za hnuj plnej nepřesných manipulativních sraček!!!!A ja na RT nechodím ani na Sputnik od doby jak se ukázalo že aj Putin podvadi jak USA veřejnost tou scénou R.Velvyslanec fake Atentát nebo fake zabiti R.Army v Syrii IS bojovníky celé je to divadlo proti lidem Evropy.Fake,Syrie,Irak,Lybia,atd vše Fake show s herci!!!!

Tu vidím jen USA propagandu né Ruskou v Evropě Kavárniku neboli nácku!!!Pravda je pro vás nackojedy pomluva.Já nemam rozum nizkej, jako ty že do mně nacpeš ty tvé hovna, s Kavárny já si vše ověřují.A pak to zveřejnuji všude my Vlastenci stojíme přisobě a pomáháme si ale ty máš do Vlastence daleko proč protože si nácek,a kolaborant!!!TOBĚ TOTIŽ O ŽÁDNÝ MÍR NEJDE VE SVĚTĚ VY JSTE PROTI VŠEM RASÁM CO ŘEKNE SATAN TAK VY HNED ČINÍTE PRITOM OSVICENI NIKDY NEBUDETE ANI NESMRTELNÍ JAK VÁM NASLIBOVAL!!!

The Industry of Lies: Západní mainstream už lže natolik, že jenom 6% Američanů věří zpravodajství. Průzkum si nechala udělat sama AP, člen Velké trojky!

VICE-The Industry of Lies: Západní mainstream už lže natolik, že jenom 6% Američanů věří zpravodajství. Průzkum si nechala udělat sama AP, člen Velké trojky!

CNN nesl hlavní nápor klesajícího trendu zpravodajské sítě, který má zkušenosti v tomto měsíci a pro hodně z prvního čtvrtletí, kdy ve srovnání s rušných prvních měsících roku 2011. Za měsíc březen, CNN bylo celkem diváky dole -50% a dolů -60% v A25-54 diváků (Total den).

VICE-CNN ztrácí polovinu svojich diváků

VICE-Fake News" Hysterie - K Směšné předpoklad, že Corporate-run Media má Divine monopol na "fakta "