MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#101844 Re: Problém s Trumpetou je v tom, že přestože něco vysloví, necítí se tím nijak vázán......

2017-01-27 22:07

#101840: - Problém s Trumpetou je v tom, že přestože něco vysloví, necítí se tím nijak vázán...... 

 

keď na nič iné, tak Trump je dobrý na to, aby slniečkárom praskla žilka

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#101845 Re: Re: Problém s Trumpetou je v tom, že přestože něco vysloví, necítí se tím nijak vázán......

2017-01-27 22:16:49

#101844: - Re: Problém s Trumpetou je v tom, že přestože něco vysloví, necítí se tím nijak vázán...... 

 To už tady bylo probírané, skutečně je Trumpeta vlastně virtuální fugura s virtuální "alternativní" "pravdou", tedy není potřeba zkoumat příliš co říká (je dobré to jen vědět), nemá to totiž žádnou velkou hodnotu a zítra bude říkat zase nějakou jinou lež.   Stejně jako si tedy slušní, kulturní a mravní lidé nedělají starosti s lháři obecně, nedělají si je ani s Trumpetou. 

Lháři jsou realitou, není to něco, co by neexistovalo, bylo tomu tak vždy, není potřeba se s tím trápit, je jen dobré vědět, že Trumpeta lhářem je a to potvrdil mírou vrchovatou hned několik hodin po složení slibu, že jeho kontinuita ve lhaní bude to jediné, co je na něm konzistentní :-), tím je samozřejmě velmi podoben Vláďovi Iljiči Putinovi, Kim Ir Senovi i dalším lhářům, co jich je či bylo. 

S lhářem Milošem Dronem Zemanem jej ovšem také pojí výběr lidí, kteří jej obklopují a proto Češi mohou nyní Američanům objevovat Ameriku a předpovídat (být prongostiky :-)) co Trumpetova partička Kmoníčka, Nejedlého, Ovčáčka, Buriánové, Mynáře a Hlinovského bude vyvádět. 

Je dokonce možné, že výběr stejných typů se stejnými charakterovými vadami má možná i stejný základ u FSB a GRU, bylo by velmi smutné, kdyby se to potvrdilo. 

Ale jinak si slovenský kremelský trotle běž řešit soudruhy soukmenovce Mečiara s Ficem, nebo si nech ty svoje bláboly alespoň přeložit googlem do češtiny.