Týdny občanského neklidu

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2146

2017-01-13 11:09

Česká televize informovala zaujatě ve prospěch Clintonové a přebírala informace jenom od CNN! RRTV se odhodlala k přelomovému verdiktu. Něco se děje a pohledy míří za moře!

V těchto souvislostech je jasné, že RRTV nasadila záchranný kruh a zařadila zpátečku. Nastává období čistek. Kdo šel proti Trumpovi, musí se honem rychle překabátit, anebo bude odejit. Hillary Clinton je zapomenuta, okolo Vánoc zmizela z amerických médií, odstěhovala se na venkov. Pokusy o zabránění Trumpovi v cestě do Bílého domu selhaly a Česká televize si bude muset změnit naraci, protože jinak přijde ze shora befel na výměny židlí. A ze shora není myšleno z české vlády, ale z vyšších procesů nadnárodního řízení. Je absurdní a ironické, že to dosud je Česká televize, která AE News označuje neustále za proruský server, ale přitom je to ČT, která byla nyní shledána jako neobjektivní, zatímco my jsme na AE News celý minulý rok správně upozorňovali na manipulace a zaujatost CNN a také českého mainstreamu proti Trumpovi. No řekněte, není to paradox?

A když o tom mluvíme, kde jsou lidé z Chovancova CTHH? Jak se k tomu vyjádří, že ČT šířila dezinformace během volební kampaně v USA? Není to tak, že teď by měla paní Romancovová sledovat ČT místo Aeronetu? Že by stavěla informace vypadávající z ČT na pravou míru? To by bylo celkem absurdní. Z peněz daňových soustrastníků placená ČT by byla korigována CTHH, který je také placený z daní. Občané si tak de facto platí dezinformace ČT a navíc si platí „vysvětlovače“ z CTHH, kteří budou uvádět dezinformace ČT na pravou míru. Komedie. Kocourkov. U blbejch na dvorku. Anebo svět podle zelináře? Rozhodněte se sami.

VICE-Česká televize informovala zaujatě ve prospěch Clintonové a přebírala informace jenom od CNN! RRTV se odhodlala k přelomovému verdiktu. Něco se děje a pohledy míří za moře!

Mainstream Media byly chyceni u předstírání zprávy nesčetněkrát, které měly vážné následky na celém světě:

  1. 4 Příklady Mainstream Media výroby News Push pro válku

  2. CNN zachytil produkovat falešné zprávy během Sandy Hook a Bostonský maraton "bombardování"

Odpovědi

JOMOGA

#2149 Re:

2017-01-21 15:55:54

#2146: -  

 my máme media a víto cely svet skorumpovane politicky zakazi a přikazi politiku a zakonu ktere vymysleli pro národ scenař eu odamy,sorose a jinych českycxh podnikatelskych parchantu kteři vědomě obiraji všechny postive lidi jako hyjeny za pomoci zakonu ktere si upravuji,rozdavaji prachy do eu,vytvařeji nevyhodne smlouvy a chteji prodat cizincum posledni co mame kapitalistum zapadu kteři by plundrovali naši zemi dle politickych konexi přes sorosy česke.proč by jsme nemohli bohatstvi země těžit my a chce se to prodat vlastizradcum,kteř by to šupem dali sorosum usa a nacpali si kapsy s umelci a kolaborantama.CENZURA JE CELOSVĚTOVOU DOMENOU KTEROU PROSADILO EU BRUSEL ABY SPOLU SE SMYŠLENYMI ZÁKONY BRANÍM USTAVY LIDSKYCH PRAV,KTERE JAKO JEDINY NEPOTŘEBUJI KAPIATALISTI,ZBOHATLICI CO VYPLUNDROVALI ČESKO,UMĚLCI KTEŘI STOJI MNOHDY ZA ŠPINOU A VIDI SE V HOLLYVODU.JA BYCH ŘEK TAK ŽE SE BUDETE MAXIMALNE SMAŽIT V PEKLE HOLYUDU.VERBEŽ TELEVIZE ŘEDITELE VSECH STATATNICH PODNIKU CO SE VALÍ JAKO SVINE U MOŘE V DUBAJI A CPE SI ZLATO DO AKCII NA WALL STRET,BEROUM MILIONY ROČNĚ,DESITKY STOVKY MILIONU ABY NEBYLO NA MZDY TEM O PRACUJI.UMELCI SI UDELALI TARIF NA MZDY VYSOKY ABY MOHLI BRAT NARODU A MINISTERSTVA KULTURY KTERE ROZDAVA NA ŠKODU NÁRUDU ROZEÝRANCU STUPIDNICH ULIC A JINYCH NEKONEČNE SE VERZI OPAKUJICÍCH TOVAREN NA BLBOST LIDI,ZBLBNUTI MAS ABY S GENERACE LIDI ČECHU VYTVOŘILI ZDEGENEROVANE HOVADA NIC SI NEMYSLÍCI NESTARAJICI SE O NIC A KDYŽ SE NAJEDNOU NÁROD POSTAVÍ,TAK SE DIVÍÍÍ.ONI NEVEDI VUBEC NIC,JSOU TUPI JAKO EU POLITICI A AGENTI CIA S TOHO PŘES SCARPIA MAJI RADOST.TUPA SPOLEČNOST TUPÍCH OVCÍ SLOUŽIT ZNIČUJICI SEBEDESTRUKCI STATU PLNE ZRADY.ŠKODA ŽE NENÍ JIŽ ŽIŽKY S TROCNOVA,POUZE JEJICH OPORTUNISTYCKA VIZE ŽE S HUSA UDEALI ŠILENCE SE ŽIŽKY LOUPEŽNIKA S EU A USA BOHY A S NÁRODA OVCE ZAPRODANCE CO VĚDÍ HOVNO A MEDIA USPĚŠNE KOLABORACÍ TUPI NÁZORY UTINAJI,SMYŠLEJI.DOUFAM ŽE SE TO ZMENÍ A VY CO TOTO VŠE DELATA PRO VLADU EU A NEŠI A PLATI VAS BOHATE ŽE NETRPITE TAK VAS DEJINY POVĚSI I STIM VAŠIM HORAČKEM A JINYMI PODVODNIKY ČESKA KTEŘI NELEGALNE OKRADAJI ,JINAK TO NENI ZISKEM,KDYŽ TUNELUJI ZAPRODAVAJI