MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#100775 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesty Vládi Iljiče jsou klikaté :-)

2017-01-12 22:40

#100770: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesty Vládi Iljiče jsou klikaté :-) 

 To, že přecházíme k diskusi co je předmětem a cílem propagandy. Já např. mohu vyjádřit názor, že videa i v této diskusi, líčíci Rusy jako běť na Ukrajině, jsou jakousi kombinací komunisticko nacistické propagandy. Nikoho nenutím s tím souhlasit. 

Co je ale společné pro kremelskou propagandu je zpochybňování demokracie, relativizace hodnot, proto je také možné Zemana zařadit mezi kremelské propagandisty s jeho lhaním, zpochybňováním demokratických institucí a hodnot vyznamenáváním komunistů, StBáků a dkonce ministra komunistické vlády, která řídila StB. 

Tedy abych odpověděl, může být jisttě v určitých situací použity zavedené principy a tremíny, jinde ne propaganda sofistikovanější a útočí primárně na zpochybňení demokracie Robejšek, Trump, Zeman, LePenová......

Společného je pro komunisty i nácky, propaganda silné ruky, která všechno vyřeší a i to vlastně vyskytuje, vše v takové soft podobě. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#100780 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesty Vládi Iljiče jsou klikaté

2017-01-12 23:25:49

#100775: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesty Vládi Iljiče jsou klikaté :-) 

 Nemyslím, že by se jednalo na oněch serverech, či zdrojích které považujete za ruské o zpochybňování demokracie. Pokud tyto zdroje něco kritizují, tak je to právě okolnost, že někteří zodpovědní vůdci západu pravidla demokracie dejme tomu obcházejí. Nebo že jisté okolnosti nasvědčují, že někteří zodpovědní vůdci zneužívají svou moc, nebo jsou vystaveni korupci. Nikdy nejde o to, že by byly zpochybňovány demokratické ústavy západních států. Kritika je vedena na osobnosti, či korporace, že zneužívají děr v zákonech. Nikde na oněch serverech nenaleznete, nebo já tedy nikde nezaznamenal tvrzení, že by byly ruské zákony dokonalejší, než západní, ani nic takového, že by ruské zákony nebyly obcházeny jak místními zločinci, tak i zahraničními subjekty. Tedy váš argument o zpochybňování demokracie ruskou stranou je tím pádem vlastně propaganda na hranici sprostého lhaní. Co se týče hodnot, tak ty jsou proměnlivé, nelze je zakonzervovat na věky.