MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#100701 Re: Re:

2017-01-12 17:04

#100695: pan Hnedy - Re:  

 Ona rada toho uvedla ještě víc:

Televize rovněž soustavně spojovala Trumpa s negativním jevem. Negativní byly i některé komentáře moderátorů. „Nakolik, tedy podle názoru některých expertů, může být Donald Trump v Bílém domě ohrožením bezpečnosti, světové bezpečnosti možná můžeme říci? nebo „Jak funguje ta pojistka, jak zabránit řekněme extrémnímu prezidentovi v extrémním chování?” citovala rada, která kritizovala i vstupy stanice CNN, která otevřeně sympatizovala s poraženou demokratickou kandidátkou.

 

To stanovisko rady je jen malou ukázkou toho, jak je zpravodajství ČT "objektivní, nestranné a vyvážené" a jak ovlivňuje v něčím zájmu diváky. Lidé nejsou blbci a pravdu si najdou. ČT prostě přímo nutí lidi k tomu, aby sledovali zpravodajství na jiných kanálech a jiných webových stránkách a tím samozřejmě i na těch proruských. Ale dělá si to ČT sama, nemůže nikoho vinit z toho, že je stále víc slyšet hlasy, že ČT nelze věřit. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#100702 Re: Re: Re:

2017-01-12 17:14:11

#100701: - Re: Re:  

 Donald Trump snad nevedl extrémní kampaň, jeho agenturu, která kampaň financovala vyšetřují federální orgány a Trump agenturu sám zrušil, Trump byl extrémní kandidát a bude i jako prezident, nikdy předtím nebyl v pozici člověk, který by do Bílého domu vstupoval se 70 otevřenými soudními spory a konfliktem s federálními orgány země, to je pro USA opravdu velká novinka, tedy extrém - v tomto bodu bych řekl Rada poněkud přehání svojí aktivitu a řekl bych, že ČT věc vždy pojímala v kontextu, že jsou to věci opravdu velmi nové, nezvyklé a tedy extrémní.