MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99479 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-21 20:36

#99476: - Re: Re: Re: Re: Re:  

No ještě aby kandidoval a právě proto, že jsem zmanipulovaný Parlamentními listy a podobnými zpravodajskými médii budu volit Zemana. Nelíbí se ti to? Tvá věc a at ti nepraskne cévka vzteky, že chce někdo volit Zemana. Cokoli napíšeš, tím víc mi přesvědčuješ, že můj úmysl je správný. Se sluníčky, havloidy a povalečskou kavárnou to jinak nejde. papa :)

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99483 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-21 20:44:11

#99479: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Je to smutné, že víš, že jednáš špatně a přesto jednáš špatně. Co ti na to říci. Na druhou stranu opravdu nejsi sám, je tu skutečně 15-17 % lidí, kteří tvrdí, že lhaní Miloše Zemana je pravda a skutečně nelze očekávat, že ve společnosti všichni poznají, že lže, stejně jako všichni nepoznají, že šmejdi jsou šmejdi. 

Jistě je vhodné pokládat otázku, proč tomu tak je, ale že tomu tak je, je smutná skutečnost. 

Vysvětlením může být např. absolvované komunistické školství, které přímo manipulovali s obyvateli komunistických zemí, aby byli poddajní komunistické diktatuře, tedy přímo generovalo patologii kulturní deprivace, ale důvodů bude pravděpodobně více. 

Co je nepříjemné, že vršením takových chyb na sebe vede k další a další sebedestrukci těch, co tak činí. Věšinou dokonce velmi dobře vědí, že vršení chyb je sebedestrukční a přesto se stává, že v tom skutečně pokračují.