MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#99427 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-21 08:46

#99426: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

 A tvé názory nejsou extrémistické? Tak si to po sobě ještě jednou přečti. 

Taky jsi stále nevymyslel tu definici důvěryhodného zdroje informací :-). 

Odpovědi

pan Hnedy

#99443 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-21 13:48:01

#99427: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

Uz jsem ti to rikal, ze v dnesnim svete bohuzel zadny duveryhodny zdroj informaci neni.

pred cca 5-7 lety to mohl byt Respekt, jeste pred 3 lety treba CT nebo BBC.

CNN neni verohodna snad uz 25 let, tam mira manipulace dosahla obrich rozmeru, plne se to projevilo, pri americkych prezidentskych volbach.

treba REFLEX se za posledni rok zlepsil a je daleko vice objektivni.

Co se zmenilo u CT je zrejme a sama to priznala, ze ziskava penize na ruzne projekty i z EU, proto je potreba obhajovat jeji aktualni politiku.

Jak se takova manipulace deje napr. ze se zduraznuje urcity zadany typ informace nekolikrat, urcita zadouci informace se uprednostnuje o tech nezadoucich se informuje okrajove.

Napr. neustale zvou do CT posluhovace cizi mocnosti Prouzu.

napr. proc se desetkrat za den po dva dny,objevovala na CT upoutavka na drama Denzela Washigntona Fences, proc zrovna tento film, neprijde mi, ze by byl nejak vyjmecny, navic takovych filmu vzniklo nekolik v posledni dobe.

Nejvetsim mytem, je zle Rusko, ktere muze za vse a ktere, jak se posledni dobou dovidame, muze i za situaci v Syrii, i kdyz narozdil od USA nebylo u zrodu konfliktu.

 

Je tedy nutne ziskavat informace z vicerozdroju a cist a videt i media, ktere jsou Vasemu nazoru v opozici,  atreba i media, ktera jsou propagandisticka, treba Svobodne Forum militatniho Safra.

treba ja ctu  a posloucham BBC- dokud tu multikulti propagandu snesu, idnes,  PL, obcas Washington Post. malokdy Respekt, kde probehla Bakalizace, nove Reflex. vyjmecne Zvedavce obcas ctu V. Klause

obcas novinky, vyjmecne lidovky.

posloucham Robejska, Cilka nesouhlasim plne s Belohradskym (i kdyz vyklad od nej, je vzdy zajimavy a poucny), Halik se treba, co dostal tu Templetonovu cenu, asi zblaznil.

a obcas zabrousim do noveho propagandistickeho media na Seznam.cz no neni divu, ze tam svobodnou diskuzi neumoznili.

A pak je treba mit cit pro analyzu techto informaci, nejlepe studovat, pravo, psychologii, pedagogiku a z toho pak muze vysublimovat neco cemu se rika objektivni nazor, a co se blizi objektivni pravde.

Definice důvěryhodného zdroje informací  je opravdu jednoducha- jedna se o objektivni, nezavisle zpravodajstvi provozovane profesionaly s nadhledem, vhledem do aktualnich spolecenskych deju,

svedomite hledajici a priblizujici se objektivni pravde.

Nic takoveho tu uz nevidim.