MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99388 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zavřete už ty zasraný hranice se zas

2016-12-20 13:59

#99387: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zavřete už ty zasraný hranice se zasraný 

Já? Já si jen přečetl diskusi na poslední straně, kde uvádíte, že je vlastně zločinem tady psát nějaké diskusní příspěvky. Proto jsem se ptal, v kterém § je toto uvedeno. Jinak mi přikládáte autorství příspěvků, které mé nejsou. Máte v tom poněkud guláš, který je způsoben samozřejmě zdejší anonymitou. Ale i tak Vám děkuji za odpověď, nebot takový § samozřejmě nenaleznete, tudíž jej nemůžete citovat. Jinak jsou mi veškeré petice zde ukradené, nemají žádnou právní váhu a nejsou k ničemu. Ale klidně si tu nadávejte jak chcete. Těšilo mi a přeju hezký den

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99397 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zavřete už ty zasraný hranice se

2016-12-20 14:50:21

#99388: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zavřete už ty zasraný hranice se zas 

Nepoznáte se to. 

Fabuluješ, že trvdím, že přispívat do diskuse je trestné. 

Problém me s šířením nenávisti a poplašných zpráv, mnohdy mi zde vyhrožují smrtí a sprostě nadávají, to už je dokonce velký problém.