MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99277 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce už v

2016-12-19 21:24

#99275: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce už v roce 

Já si tvou reakci přečetl, ale bohužel to ve mne vytváří dojem, že musíš reagovat za každou cenu. Když navíc připočtu že pracně reaguješ pořád stejnými argumenty a jejich délkou se snažíš vytvořit dojem zasvěcené autority na příspěvek, který nakonec ještě necháš z diskuze smazat, mám ty vole z toho docela i srandu věříš?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99279 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce u

2016-12-19 21:33:18

#99277: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce už v  

Nikdy jsem v této diskusi nenechal nic smazat, co si to vymýšlíš za naprosté bláboly. 

Jaké by sis představoval jiné argumenty, když s těmi, které uvádím, nejsi schopen dokonce ani polemizovat, aniž bys vytvářel jakési fabulace, že se tvářím délkou příspěvku jako autorita? 

To, že v mých příspěvcích vidíš autoritu, to je tím, že nejsi schopen s příspěvkem polemizovat, na tom není nic složitého. Nesouhlasíš s mými argumenty, ale nejsi schopen to věcně vyjádřit, což ti samozřejmě velmi vadí, chápu to, ale nic to na stavu nemění. 

Argumentace navíc zdaleka není stejná, přestože se diskuse skutečně vede stále o tom samém, tedy napojení Zemana na ruskou propagandu, o jeho zločinnosti, ubohosti, amorálnosti a obecné lidské tuposti.