Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#12107

2016-12-05 18:11

Globalisté instalovali do funkce rakouského prezidenta kovaného neomarxistu původem z bankéřské rodiny, která za války utekla do III. Říše. Chce otevřít Rakousko migrantům a homosexualismu. Co se stalo s voliči Hofera?


Repete rakouských prezidentských voleb o minulém víkendu dopadlo tak, jak jsem vůbec nedoufal. Na straně druhé jsme dostali ale odpověď na otázku z mého pátečního pořadu na Svobodném rádiu, proč se mi zdá, že vlna exitů v poslední době jde až příliš snadno a překvapivě hladce. Dynamika odporu společnosti proti migraci je v Rakousku ohromná, ale tato společenská naštvanost se neprojevila vysokou účastí u opakovaných voleb na venkově a v malých městech, na rozdíl od prvního pokusu před půl rokem. Naopak v neděli došlo k větší volební účasti voličů ve Vídni, kde volilo více lidí než před půl rokem. Určitý zásah do výsledku voleb lze přisoudit i tomu, že za dobu půl roku od jara, kdy proběhla první volba, dosáhlo věku 16 let na 86,000 nových mladých Rakušanů, z nichž většina kvůli svému věku studuje střední školy ve velkých městech v Rakousku a zejména ve Vídni. Podle pozorovatelů právě oni ve spolupráci s nižší účastí voličů Norberta Hofera na venkově způsobili vítězství Alexandera Van der Bellena.


VICE-Globalisté instalovali do funkce rakouského prezidenta kovaného neomarxistu původem z bankéřské rodiny, která za války utekla do III. Říše. Chce otevřít Rakousko migrantům a homosexualismu. Co se stalo s voliči Hofera?

Odpovědi

Karel

#12113 Re:

2016-12-05 19:24:15

#12107: -  

z bankéřské rodiny, která za války utekla do III. Říše

Slušná demagogie. Jeho rodiče utekli před Stalinem, který obsadil Estonsko a 130 tisíc Estonců deportoval. Van der Bellenova matka, jak Estonka, která si vzala imperialistického cizince, by šla jako jedna z prvních ...