MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#98255 Re: Re: Eurosoudruhům se propaganda moc nedaří :-)

2016-11-22 06:29

#98249: Demokrat - Re: Eurosoudruhům se propaganda moc nedaří :-) 

 Znovu, hranice sem přeskálo 500 000 rusů přes noc a zbavovali jsem se jich více jak 20 let a i kdyby sem skákali bez zbraní, nikdo by je na hranicích nepostřílel. 

Do Německa přišlo 800 000 migrantů a další přiliv zastavila Merkelová za několik málo měsíců. O miliony se naštěstí nejednalo. Co je podstatné, každoročně do EU přichází 500 000 lidí, kteří pokrývají demografický vývoj v EU v které žije 540 mil. lidí. Co tedy řešíš, přesněji jak jsi to chtěl řešit jinak?  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#98275 Re: Re: Re: Eurosoudruhům se propaganda moc nedaří :-)

2016-11-22 17:06:20

#98255: - Re: Re: Eurosoudruhům se propaganda moc nedaří :-) 

 Rusové se do vnitřních problémů ČSSR ale pak už míchali docela málo, nenutili nám vedoucí úlohu KSČ, ani jiným státům. V Polsku ani v Německu nevládly strany komunistické a měli do jisté míry tyto státy povoleno i drobné podnikání. Zrovna tak v Jugoslávii. Nic z toho jakou má mít socialistické zřízení formu přesně nijak nenařizovali. Dokonce ani Stalin oněm státům žádnou konkrétní formu onoho zřízení nevnucoval. EU šikanuje Evropu po všech stránkách v daleko větší míře, co se týče pravidel a zákonných parametrů. Pokud u nás pracovali lidé z blízkého východu, neměli rozhodně možnost zkoušet si zde aplikovat nějaké paralelní vlastní zákony, (žádná šaría). Nakonec přítomnost oněch ruských vojáků nikdo už ani nevnímal, nebo je ani nebylo vidět, kromě měst, kde měli kasárny. Konec konců v Německu je stále ještě americká okupační nenažraná zfetovaná armáda.