MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97660 Re:

2016-11-13 17:53

#97659: -  

 Vedení EU jsou premiéři případně prezidenti s mocí premiérů (např. francouzský prezident) zasedající v Evropské radě - tedy přímo volené osoby, až na svého času např. soudruha Rusnoka.

Dále jsou to ministři z Rad ministrů - tedy ministři národních vlád, které schvalují národní parlamenty, opět až na ministry z Rusnokovy vlády, která nikdy nezískala důvěru a přesto jí Zeman oddalováním jmenování vlády nové udržoval u moci. 

Pak je to přímo volený parlament EU a následně úředníci EU, tedy především EK, která má část přenesených politických pravomocí, proto je složená z politiků, hlavní činností EK je ale správa smluv, dnes Lisabonské smlouvy a k tomu má EK příslušný rozpočet tvořený z části z DPH v jednotlivých státech EU - vznikající z interního obchodu mezí státy EU a pak z poměrné části rozpočtu národních států.

Není to tak složitého, aby ses v tom nemohl zorientovat i ty v tom není a tedy je potřeba, aby sis přestal nechat vymývat mozek lidmi, kteří o EU lžou, např. Miloš Zeman a Václav Klaus a jejich lidé. 

www.euroskop.cz

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97667 Re: Re:

2016-11-13 18:25:18

#97660: - Re:  

 To nic nemění na tom, že ve vedení EU jsou bývalí marxisté a maoisté!