Petice proti pausalizaci romskeho problemu

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#66 Re: DRAHOMIR

2011-11-29 13:01

#65: -

vis kolik je tady rasistu a buzerantu

vis jake utrpeni musela prozit mala Natalka kvuly Tvim predsudkum??????a tobe podobnym

vis kolika zverstva jses dopustil ty a tobe podobnym???

vis kolik cikanu dostalo od takovych jako jsi ty negativni odpoved ohledne zamestnani jen proto ze je cikan

vis kolik je mezi nama studovanych lidi????nevis hlupaku

vis kde mame domov my ty hlupaku???nevis,? v Ceske republice

vis kolik je tu pedofilu a vrahu  ???nevis

Jestly vime kolik miliard rocne spolykaji takovy podvodnici jako jsi ty a z vlady ??? ANO VIME!!!!!!!!!! cela zkurvena vlada a polovina teto zeme ale porad jsme tu  doma a lide s predsudkami axenofobii a rasizmem by tu davno nemely existovat parchante!!!!!!

Ps:Nemusel jsem se ani ucit pismenka ty troubo abych dokazal zvladnout napsat ti tenhle komentar na tvoji stupidni otazku

JINAK ROMOVE TO VESMES VSICHNI VEDI POKUD NEZNAS STATISTIKY DOPORUCUJI SE DIVAT NA VECI KOLEM SEBE OBJEKTIVNE A NEE SUBJEKTIVNE TY TRUBKO JEDNA RASISTICKA

Odpovědi

lojza

#67 Re: Re: DRAHOMIR

2011-11-29 17:51:59

#66: - Re: DRAHOMIR

Ano Drahomíre, tleskám, písmenka už skutečně umíš, ale takový pravopis, tvrdý y a měkký i, nebo skloňování, to ti už moc nejde, co? Kolik máš tříd základky? Patříš už mezi ty vzdělané nebo ještě ne? aby bylo jasné jak to vlastně počítáte.

A jakou si myslíš že seženeš práci, když neumíš ani psát? práci  učitele, soudce, právníka? k tomu jsou zapotřebí jiné školy než 2 třídy na základce, víš? a kopání příkopů už dneska v ČR dělají bagry, víš? Takže když ses nenaučil ani psát, co od tebe může zaměstanavatel očekávat? proč by tě měl zaměstnávat? každej si může zaměstat koho chce , podle toho jakou práci ten člověk odvede, víš, Drahomíre? Práce nepadá z nebe, peníze taky ne, sociální dávky tuplem ne, už ti o tom někdo vyprávěl, Drahomíre, že tyhle věci na stromech nerostou?

Kolik je rasistů ( tedy v překladu do češtiny  těch kteří už nehodlají podporovat parazitický a ktiminální způsob života kohokoli bez ohledu na jeho barvu pleti)? to určitě víš sám.

Kolik je buzerantů? optej se kolem sebe, vyndej obě ruce z kapes a spočítej si je když tě to tak zajímá.

Kolik je vzdělaných cikánů? Já jsem kupodivu v životě naživo  nepotkal ani jediného cikána inženýra ani doktora, přesto tvrdíte že jich máte spoustu? kde jsou?

Sprostota, agresivita, napadání, útočnost  se kterými jsi mě oslovil, ačkoli mě neznáš, to je další seznam vlastností, kterými nás tady "obohacujete" - díky nechte si je, o takovéhle multikulti nikdo z čechů nestojí, tím si buďte jisti.

Přístup ke vzdělání i ke všemu ostatnímu máte naprosto stejný jako všichni jiní, naopak dostáváte stipendia na která nemá čech nárok. Existuje samozřejmě i pár slušných cikánů , kteří se ovšem od své komunity striktně distancují, a ona se kupodivu distancuje od nich . Tito nikomu nevadí, tak jako nikomu nevadí japonci, maďaři ani eskymáci, čili není to o žádné barvě pleti, ale o chování , slušnosti, zodpovědnosti a pracovitosti. Ani mě nevadí nikdo kdo se chová slušně, pracuje, žije za své a neohrožuje okolí, bez ohledu na bravu pleti. Aź tě párkrát pokouše cizí modrej pes, kterej ti k tomu bude doma, zatímco ty budeš jako učitel pravopisu v práci, denně vyžírat ledničku, budeš si na modrý psy dávat velkej pozor, co ,Drahomíre? A co myslíš, budeš rasista Drahomíre?

Věřím že už to nebude dlouho trvat a veškeré nesmyslné obrovské dávky, kterými vás nebohý český národ živí, a které oplácíte bohužel zejména kriminalitou a zneužíváním dávek, brzy skončí. A budete se muset živit tak jako ostatní, prací, nebo zase kočovat do dalších zemí, kde vám budou lítat pečený holuby do huby tak jako je to dneska v ČR.. anebo se vrátit do země svých předků, do vaší pravlasti, tzn. do Indie. Tam budete moct ukázat svou pracovitostí a vzdělaností jak jste tady byli diskriminovaní, a jistě svou pílí a prací uděláte z Indie druhé Švýcarsko. Všichni se na to těšíme. Ostatně nikdo vás tady nedrží, i když jste tak skvělí jak říkáte, a nikdo vám nebrání jít jinam, naopak, většina lidí i rozpočet státu by si hodně odlehčili.

A na závěr, kolik myslíš že je v Indii čechů, kteří jsou tam živeni indickým státem tak že mají víc peněz než Indové kteří pracují, a oplácejí pohostinnost kriminalitou a zneužíváním dávek, a řvou že indové jsou rasisti když jim nedají víc peněz a chtějí po nich aby pracovali a chovali se slušně? Troufnu si to odhadnout, ani 1. Takže není ani žádný diplomatický důvod k tomu aby setrval dnešní neuvěřitelný stav který v ČR panuje.

Vidíš, Drahomíre, že je možné být slušný, nenapadat, nenadávat, neútočit, a přesto říci to co už totálně s..e drtivou většinu slušného a pracovitého obyvatelstva ( včetně těch několika málo slušných a pracovitých cikánů) v ČR ?

Sbohem, Lojza