MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97469

2016-11-11 15:57

CVVM dnes: prezidentovi důvěřuje a spíše důvěřuje 56%, nedůvěřuje a spíše nedůvěřuje 40%

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97471 Re:

2016-11-11 16:09:01

#97469: -  

 Koukám, že jsem tě cosi naučil, ale pořád špatně. 

Zemanovi důvěřuje 16 % starších patnácti let, to jsou ti, kteří jsou schopni lži Miloše Zemana označit za pravdu, je to absurdní, že takoví lidé existují, ale je to tak. 

Ostatní o Zemanovi nějakým způsobem pochybují - tedy někdy více, spíše důvěřují, ale není zřejmé vlastně v čem mu spíše důvěřují - prostatě panice, neúčasti velvyslance na oslavě, v pozvání Hůlky do Vídeňské opery, nebo snad v tom, že 98 % veřejných informačních zdrojů bylo proti Trumpovi, nebo v tom, že existuje článek který "citoval" ať se v podstatě jedná o jakýkoliv atd. jindy mu více nedůvěřují, např. v tom, jakými lidmi je obklopen. 

Od minulého šetření ale o 2 procentní body narostl počet těch, kteří Zemanovi nedůvěřují vůbec, tedy lži Miloše Zemana označují za lži. Toto číslo nepřetržitě roste, pomalu, ale nepřetržitě a to je velmi dobrá zpráva. 

Směšovat dohromady ty, kdo mu důvěřují a spíše důvěřují do jednoho čísla navíc součtem je věc absurdní, neboť spíše důvěřovat neznamená důvěřovat, ale jisto jistě v sobě obsahuje pochybnost, stejně jako spíše nedůvěřovat a nedůvěřovat. 

Tedy je to pořád stejné, ve společnosti je 16 % lidí, kteří věří lháři lži a mnohdy dokonce evidentní lži navíc "nepřehlížejí" ale vydávají je za pravdu, což je naprosto absurdní.