MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97450 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-11 12:18

#97414: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Takže jenom blábolíš. A co máš proti Time, nebo Newsweeku? Určitě je to ruská propaganda, když uveřijnili tobě nepříjemná fakta, usvědčující tě ze lži, že? :-)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97451 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-11 12:23:44

#97450: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Že jsou to časopisy, tedy jednoduché populární čtení, byť nemusí a pravděpodoboně není nepravdivé, je populární - zjednodušující. Co je pravděpodobně zkreslující, je vytržení částí textů a sestavení populárního článku do wiki. 

Pořád platí co my ve východní Evropě víme naprosto jistě, že Ruská KGB (GRU) i zde školila tisíce Arabů v terorismu, mnozí z nás jsme se s nimi potkávali na kolejích, neboť jako krytí sloužilo "studium" vysoké školy. 

Seznam této pakáže Rusko nezveřejnilo ani po "pádu" komunistické totality a tím je velmi nedůvěryhodné, stejně tak je nedůvěryhodná současná sestava v Kremlu složená z KGBáků (GRU). 

To je jistota, operace cia nebo financování nekomunistické opozice v Afganistánu navíc vůbec neznamená, že byl kdokoliv školen v terorismu, mimo jiné proto, že terorismem přicházeli a přicházejí k moci komunistické obecně totality nikoliv demokracie.