MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97018

2016-11-03 11:35

Občané české republiky, vzpamatujte se, tahle petice je živená americkými zájmy ať už nepřímo. Chtějí rozvrátit českou republiku, aby ji posléze vybudovali jako fašistickou společnost. Takové jsou ty americké revoluce v každém státě, kam jejich ruka sáhla. Co se nehodí, to bude odstraněno. A tahle petice je první cestou do ono řečeného amerického pekla.   

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97022 Re:

2016-11-03 11:54:13

#97018: -  

 USA někdy nekde vytvářily dokonce libovolnou totalitu? Že jsou schopny komunikovat s totalitami, to je jisté, komunikují s Ruske, Čínou i Kubou. V ČSR v době komunistické totality měly zastupitelstvtí. To neznamená, že totalitu schvalují. 

Tedy sis popletl s Leninem v Rusku, následně sis to popletl s rozpoutáním II. světové války dvěma diktátory Stalinem a Hitlerem, kdy si předtím na mapě naporcovali Evropu a následně sis to popletl s tím, jak CCCP pomocí NKVD a následně KGB, kterých je členem i soudruh Putin, zavádělo totality v půlce Evropy a 40 let je terorem - i za pomocí justičního masivního vraždění, udržovali. K nám se za tímto účelem nastěhovali s 500 000 "uprchlíky" z Ruska s kalašnikovy. 

Tedy problém není v USA a jejich Ústavě a demokratických principech, ale v Zemanovi.