MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Pravičák

#96759 Re: Podporuji pana prezidenta

2016-10-30 14:38

#8: Občan - Podporuji pana prezidenta 

Ano, v příštích volbách mají všichni právo vyjádřit svůj hlas. Petice není demokracie !!!!! 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96760 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2016-10-30 14:59:00

#96759: Pravičák - Re: Podporuji pana prezidenta 

 Důležité je tedy pro příští volby, aby se nestalo to co se stalo v minulé volbě, že Miloš Zeman masivním lhním a porušováním volebního zákona dle rozsudku NSS nestoudně popřikovaval veřejné mínění o něm, neboť jeho lhaní a porušování volebního zákona právě dalším lhaním zakrýval a tedy ono porušování zákonů Milošem Zemanem nebylo části občanů rozpoznáno a dnes dokonce jeho lhaní vytváří dojem, že ruská propaganda šířená např. v Parlamentních listech dle studie Masarykovy univerzity v Brně sděluje občanům pravdu, když zpochybňuje demokracii, kdy spolupracovník (čí spíše spolupachatel) Kmoníček nestoudne dokonce obhajuje totalitu v přímém přenosu na ČT24.

Dle průzkumů CVVM existují občané, kteří nejsou schopni jeho lhaní odhalit dodnes, je jich aktuálně 15 % a žijí v představě, že jeho lži jsou pravda, je absurdní, na tom se jistě v klidu schodneme, ale je to tak.

 

Korelace jednání a lhaní Miloše Zemana s ruskou propagandou je možné dokonce sledovat již od roku 2010, tedy vzniku Zemanovců a nového formátu PL a spouštění volební kampaně Miloše Zemana.

Obecně lhaní Miloše Zemana lze sledovat snadno ve steno záznamech ze Sněmovny, kdy způsob lhaní a jeho účinnost je mnohdy patrná na reakcích tehdejších poslanců, kteří neřeší, že to co Zeman říká je evidentní lež, ale řeší např. jak je možné, že takovou vyřkl ten, komu lží Miloš Zeman lež přisoudil. Zeman je skutečným manipulátorem a zločincem.  

V klidu se totiž jistě shodneme, že hloupost z které vychází Zemanův "proslov" ve Sněmovně, pan Cyril Höschl nikdy nevypustil z pusy.

Výše uvedený odkaz tedy dokládá, že Zeman je lhářem celoživotním, nikoliv lhářem v posledních letech. Důvody, proč je lhářem by možná objasnil právě pan Cyril Höschl už jen ze střípku, kde Zeman usvědčuje svojí vlastní matku z násilí na dětech a jím samotném. 

Mimochodem petice je nedílnou součástí demokracie, proto je komunisté tvrdě postihovali a proto je petice a signatář petice chráněn jak Ústavou (Všeobecnou deklarací lidských práv) tak také speciálním zákonem. 

https://www.zakonyprolidi.cz/cs/1990-85

Tedy už z toho, nevíš, že petice je nedilnou součástí demokracie, to vypadá, že jsi spíše příznivcem totality. 

Zde kopie tvého příspěvku, kde se dokonce jedinou větou sám usvědčuješ z "nenávisti" (neobliby) demokracie, viz. tvé heslo "petice není demokracie":

"Ano, v příštích volbách mají všichni právo vyjádřit svůj hlas. Petice není demokracie !!!!! "

Je dobré také říci, že např. v GB má naprosto totožný petiční systém přímo ve správě vláda a dokonce jsou nastaveny limity při jakém počtu podpisů musí věc projednat vláda, parlament či oba. 100 000 podpisů je nejvyšší limit a to GB 66 mil. obyvatel. 

https://petition.parliament.uk/petitions/131215

Petice za odvalání Miloše Zemana má více jak 100 000 podpisů a je největší peticí, která kdy vůbec byla v ČR vytvořena. 

Velmi důležité je tedy, abys jasně řekl, že nebudeš volit lháře, porušovatel Ústavy a volebního zákona a že to tentokrát velmi dobře poznáš.

Proto, aby se tak stalo by bylo dobré, kdyby sis rozmyslel, proč si vlastně Miloše Zemana volil, může se velmi dobře stát, že to nebudeš schopen zformulovat, zatím se to nikomu z jeho voličů nejen v této diskusi nepodařilo, může být tedy první. 

Tvé celé heslo vlastně naprosto přesně koreluje s tvým myšlením (napsal ji jej ty, snad :-)) - píšeš, že volič má právo vyjádřit hlas (může to být i freudovský přeřek :-)) - tedy nikoliv názor - má právo jít hlasovat dle tebe - to komunisté umožňovali - musel si dát hlas KSČ - nemohl jsi vyjádřit názor. Druhá část tvého hesla je tedy plně v korelaci s tou první částí, kdy tvrdíš že "petice není demokracie".

Tedy jsi se jen těmito dvěma větami usvědčil, že o principech demokracie nevíš vůbec nic nebo nechceš vědět a nebo jí záměrně zneužíváš, chceš svými příspěvky más čtenáře diskuse. 

 

Velmi jsme se pobavil, když jsem na tvůj příspěvek reagoval, díky.