MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96341

2016-10-27 10:06

Nechápu jak si může ministr ČR dovolit něco ak trestuhodného jako je podaz na svou vládu a nakonec aby mu to prošlo.Utoky na hlavu státu at jsou kdekoli vždy jsou trestné . Nemusím souhlasit s politikou a vedením státu,potom ale nemohu být v takové vládě. Pokud jsem ve vládě pak jen ze zžistných důvodů, a je nám všem nad sunce jasné že je to PARAZIT,který se neštítí jakékoli špinavosti a PODRAZŮ.Po dosvadním jednání pana Hermana nemohu jinak než jej za takového PARAZITA prohlásit.Patří do party sluničkáře Dinsbíra který otevřeně a systematicky podrývá politiku naši vlády nahrává a přímo se řídí CIA a politikou USA.Neřkuli přímoje placen Americkým velvyslanectvím,přítelem Schapiro který ho řídí.Proto se ptám??? Kdy konečně zasáhnou orgány proti těmto Lidem a ukončí podobné útoky...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96343 Re:

2016-10-27 10:09:26

#96341: -  

 Žádné "strategické partnerství s ČLR" neexistuje, nejednala o takové věci Sněmovna, natož aby to schválila a nejednala o tom ni vláda, která by něco takového schválila. 

Tedy pan Hermna rozhodně nikoho nezradil, pojmem "stategické partnerství s ČLR" dokonce ani nemůže být nijak vázán, nejen proto, že nic takového reálně neexistuje a pokud to používá Miloš Zeman a vydává to za realitu, páchá velezradu, stejně jako Kmoníček vlastizradu.