MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

ochlasta Hejvl

#96193 2

2016-10-26 14:28

 

------------------------------------------------------------------

Ruku na srdce: dokážete si představit, že by někdo zvolil vašeho prezidenta, že by lidé volili proti svým životním zájmům??

Ano, držíte média, držíte TV. Za podpory ze zahraničí, protože česká republika, hájící své ekonomické zájmy, se nehodí finančně silným skupinám. Hejvlovi v USSA tleskali, ale námi uprázněný zbrojní trh, kdy jste zlikvidovali zbrojní výrobu z ideových důvodů (spíš si myslím, že za tučné peníze a ideje byla jen stafáž) naši západní "spojenci" ihned obsadili.  Oni netleskali z idejí, ale proto, že jste hájili jejich ekonomické zájmy.  A dnešní prezident naše zájmy hájí. K vzteku, že? :-)))  

 

Takže vy "demokraté" postavte vašeho kandidáta a nepište petice. Pokuste se o férové demokratické volby. Tozn. že všichni kandidáti budopu mít stejný prostor. Že u kandidátů jako Trautenberg se budou řešit causy nevrácených nesprávně čerpaných dotací na rybníky cca přes 150 000 000 Kč, trávení občanů nakaženými rybami přes zákaz prodeje od hygienika, jak ke svému majetku přišli ( podplácení soudců přiznané z vlastních úst, podvodná privatizace, agenti (zde CIA) rouzdělující peníze "disidentům" ve Vídni..., sprostý slovník, neuspořádaný partnerský život (partnerka ne zrovna seriózní, ), fyzický stav, vzdělání, atd... noblesa nikde... 

A causa z ministerstva zahraničí. Nemluvím o mezinárodní ostudě (v ČR důsledně zatajované:-))z úřadování Trautenberga , konkrétně ze Předního Východu a Ukrajiny a reprezentace v EU, mluvím o finančním skandálu na ministerstvu, kde se rozkrádalo a lidé, co na to upozornili, letěli. CCa 102 000 000 000Kč....

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96204 Re: 2

2016-10-26 16:29:00

#96193: ochlasta Hejvl - 2 

 Kandidát byl, Miloš Zeman jej nestoudně pomlouval a dokonce se za pomlouvání "omluvil" byť "omluva" byla tak je u něj "obvyklé" jen další pomluvou a dalším zpochybnění. Omluvil se tak, že informaci načerpal v Parlametních listech. 

Kdyby to byla jediné lež, dalo by se to respektovat, ale dokonce i Nejvyšší správní soud ve dvou rozsudcích konstatuje, že Miloš Zeman lhal tak, že tím porušoval volební zákon, tedy nestoudně manipuloval s veřejným mínění lhaním. 

Dnes se ukazuje časová korelace založení Zemanovců (2010), aktivizace Parlametních listů a lživé kampaně v nich a korelace lží Miloše Zemana s lhaním v Parlametních listech. 

To je věc velmi vážná a bude jí muset pravděpodobně řešit Ústavní soud. 

Podstatné je, že voliči Miloše Zemana nejsou schopni formulovat jediný věcný argument v souladu s Ústavou, proč jej vlastně volili. To je stav naprosto absurdní.