MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96158 Re:

2016-10-26 12:17

#96151: -  

 Začátek není u pana Bradyho, záčátek je přece u lhaní Miloše Zemana ve volební kampani, které naprosto jasně identifikuje NSS a také naprosto jasně identifikuje porušování volebního zákona Milošem Zemanem. 

Další lhaní již po podpisu Ústavního slibu prezidenta republiky Milošem Zemanam je již jen potvrzování neústavního jednání Miloše Zemana, které má jeden z vrcholů ve vydírání pana Hermana a odporné jednání směrem k panu Bradymu. 

Nebo ty snad chceš popřit, že NSS vydal rozsudky, které konstatují, že Miloš Zeman lhal a porušoval volební zákon? Nebo snad chceš jeho další lhaní označit za pravdu? 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96199 Re: Re:

2016-10-26 15:29:48

#96158: - Re:  

 Začátek je u bezostyšného lhaní pana Hermana. Pokračování pak u grázla, který se vydával snad za pana Forejta a starému člověku vklínil do hlavy lži a falešné sliby, napodobujíce standartní postup při oslovování nominovaných občanů k vyznamenání. Následně další lhaní a předložení telefonu s falešnou SMS panem Hermanem panu Bradymu na letišti, kde je ovšem zřetelné, že pan Forejt nebyl odesílatelem SMS, ale příjemcem SMS. Následují pak další hysterické a v jádru pochybné aktivity politiků převážně TOP 09, ODS, nepřátel prezidenta v ČSSD a hlavně veškeré prolhané odporné kavárenské smrduté havěti.