MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#95916

2016-10-25 05:31

Naserte si havloidi! Panu prezidentovy nešaháte ani po kotníky, kreténi z kaváren!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#95921 Re:

2016-10-25 05:48:42

#95916: -  

 Kterého prezidenta máš na mysli Masaryka, Havla? 


Nepřihlášený uživatel

#95922 Re:

2016-10-25 05:49:43

#95916: -  

 

Miloš Zeman je záměrně o své vůli symbolem nekulturnosti, nemravnosti a nevzdělanosti....

2016-10-25 06:23

 

 Zeman je dokonce evidentně záměně symbolem komunisticko-nacistické nekulturnosti, nemravnosti a nevzdělanosti, neboť zjevně "někde" (někdo mu zjistil) zjistil, že na takovou symboliku získá dostatečný počet hlasů a co hůře, ještě mu bylo jasné, že taková nemravnost odradí velkou část lidí od účasti u voleb. 

Takovou věc ale řeší volební zákon a Ústava, tedy volební zákon zajišťuje ustanovením o lží v kampani, že nesmí dojít k manipulaci s takovými občany za pomoci lží a Ústava jako celek pak nepřipouští, aby takový manpulátor zastával ústavní pozici. 

Tato pojistka ale selhala i díky velké benevolenci politiků k Zemanovu lhaní a jeho zločinnosti, neboť NSS sice naprosto jasně konstatoval, že Miloš Zeman lhal a porušoval volební zákona, ale zároveň tvrdil, že ona manipulace nebyla dostatečně velká na ovlivnění voličů, zároveň ovšem NSS v rozsudcích sděluje, že není poptáván na názor na všechny lži Miloše Zemana, ale jen na několik konkrétních kdy NSS zároveň říká, že maé lži, ale nepřetržité by výsledek zkoumání velmi ovlivnil. 

Tedy tato pojistka proti zločinnosti politiků v případě Zemana i díky tomu, že se jednalo o první přímou volbu selhala a dnes se tedy potýkáme s totalitně smýšlejícím a jednajícím člověkem v ústavní pozici, politici nadále jeho jednání tolerují a dosud jej nebyli schopni pohnat před Ústavní soud. 

Dnes se jim nabízí příležitost s tzv. druhým zvacím dopisem, tedy dopisem směřujícím tentokrát do ČLR, pod který se podepsali Zeman, Hamáček, Štěch i Sobotka. Dopis se odkazuje na jakéhi "strategické partnerství" tedy v terminiologii MZV "alianci" s ČLR. Nic takového ale náš prání řád neobsahuje a tedy je velmi pravděpoobné, že tito pánové jednali neústaně, neboť vykonávali státní moc mimo právní rámec a Ústavu ČR. 

Hamáčka, Štěcha i Sobotku je možné před Ústavní soud pohnat daleko snáž, než Zemana.