MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#95616 Re:

2016-10-22 20:31

#95613: -  

  Hermanovo jméno vyvolává mrazivou historickou paralelu s jeho nechvalně proslulým jmenovcem Karlem Hermannem Frankem. Dnešní Daniel Herman olbřímím množstvím vlastizrádné činnosti vydá za oba sudetské pohlaváry, za Henleina i svého jmenovce Karla Hermanna Franka, v jejichž stopách "zdárně" kráčí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#95618 Re: Re:

2016-10-22 20:39:31

#95616: - Re:  

 Pokud existují dva vlastizrádné dokumety tak to jsou:

Prohlášenní prezidentů Zemana a Xi Jinpinga o "strategickém partnerství" neboť tento dokument neprojednala ani vláda ani parlament, tudíž je to cár papíru, který ale Zeman tudíž podepsat vlastně nemohl, neboť nemá žádnou moc naplnit jeho obsah a tudít se pohybuje spíše za hranou ústavnosti i proto, že nemá žádný právní rámec pro formulace v tomto dokumentu obsažené - žádná alince v ČLR tedy strategické partnerství v našem právním řádu není nikde zakotvena. 

Druhým vlastizrádným dokumentem je ten, který má "jakési" "strategické partnerství" s totalitní ČLR potvrdit a podespali Zeman, Hamáček, Štěch a Sobotka, ani k takovému dokumentu se nenajde právní podklad, proč by měl vznikat, neboť žádné "strategické partnerství" s totalitní ČLR neexistuje a tudíž jej není možné potvrzovat, neboť parlament nic takového nikdy neschválil a tudíž to není součástí právního řádu. 

Dokonce i na slovníku autora obou dokumentů soudruha Kmoníčka a na změně tohoto jazyka od "mezinárodní smlouva" k prostému "dokument" je jasně partné, že už nyní se chystá ústavní žaloba a je možné, že přijde i žaloba pro vlastizradu.