Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#11334 Re: Policie zatkla muže podezřelého ze střelby do zákazníků v americkém obchodě

2016-10-11 12:33

#11203: - Policie zatkla muže podezřelého ze střelby do zákazníků v americkém obchodě 

 Rozhodně to nemá nic společného s islámskou kulturou.

Žádní teroristi - ale nemocinkaní pacienti. A xenofobní většina by s něma neměla bojovat, ale měla by jim pomáhat léčit se.

Stejné často přece slýcháme aj o atentátech co spáchali radikální křesťani, nebo radikální budhisti.

A stejně tak je západní Evropa plná křesťanských NO GO zón a budhistických ghet.

Když sem pozveme tolik muslimů co do Německa, budem obohacení tak jak v Německu. Třeba jak onehdy o období, kdy neminul den, aby nebyl atentát.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#11337 Re: Re: Policie zatkla muže podezřelého ze střelby do zákazníků v americkém obchodě

2016-10-11 13:27:21

#11334: - Re: Policie zatkla muže podezřelého ze střelby do zákazníků v americkém obchodě 

TOHLE TĚ ČEKA  BOMBON DO XICHTU

VICE-Korán není náboženská kniha, ale bojový manuál! Jsme Charlie Hebdo? Jsme Brusel? Ne, jsme ovce pochodující pod vedením našich elit na porážku! V Bruselu nevybuchly bomby, ale evropská politika vítacích náručí!

Honem začít myslet na lidi, blíží se volby!

Blíží se volby. V Česku ty krajské. Tajné služby ČR hlásí, že by extremisté a odpůrci migrace mohli ve volbách pěkně zatopit zavedeným stranám. A tak přišel povel do sněmovny ze sekretariátů, že je potřeba zařadit zpátečku. Pracovníci BIS projdou AE News, Parlamentní listy a další alternativu, zjistí pravdu a vypočítají kvocient rizika hrozby změny režimu. Že se něčeho dopočítali, to vidíme na těch zoufalých mediálních útocích proti našemu serveru v poslední době. Ano, něco se děje. V Bruselu vybuchly bomby a v Praze potopili poslanci jedním šmahem celou dohodu EU s Erdoganem. Tedy ne celou, zamítli pouze ten bezvízový styk. A schválili i výzvu, že země, které nedokáží zajistit ochranu schengenské hranice, mají ze Schengenu vystoupit. Facka Řecku? No, snad to nebude znamenat brzy i facku Slovensku, které má Schengen na východě své hranice.Když v Bruselu vybuchly bomby, najednou se politici zalekli, že ta rozvrácená Sýrie je najednou dole na ulici pod okny Rady Evropy. Tak blízko. Rozvrátili jsme Sýrii a severní Afriku před 5 lety [2] a teď dole na ulici máme Sýrii a severní Afriku tady u nás v Bruselu.

Když vybuchují bomby vítačům migrantů do obličejů