Za ponechání údaje o hlavním městě Izraele ve školním atlase

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#206

2016-09-23 07:00

Kolikrát už byla Palestina před podpisem mírové smlouvy a pokaždé těsně před přišla s neakceptovatelný požadavkem. Protože přestat házet kamení a živit se normální prací, to je to poslední co si přejí. Plně jim vyhovovalo, když byli vnímáni jako mučedníci a celý svět ji posílal potraviny a prostředky. Bohužel to skončilo, protože je okolní svět prokouknul.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#207 Re:

2016-09-24 07:49:11

#206: -  

 tam se angažují teroristické buňky jak na straně palestinské,tak na straně israelské.

Co se týče israelského terorizmu vůči arabům(upálený arabský chlapec ,masový vrah Goldštain ,který střílel modlící se lidi do zad a pod..),tak v tomto si stát Israel udělá jasno a terorizmu ze své strany zabrání,tam je dobrá vůle a snaha.

Ale terorizmus ze strany Arabů je založen na jejich náboženství a 44 arabských států a i nearabských je v tom podporuje.

 Tam smír nebude nikdy...

Ale a v tomto israelcům dosti silně fandím ,průměrný israelec je bojovník a navíc schopný, a již nikdy nepůjde jako ovce  na porážku a když se mu někdo snaží dát facku,dříve než se k tomu dostane, israelec mu vlepí bez varování dvě.

Ten má jasno a ubrání se a dosti mu taky pomůže,když bude mít spoustu podporovatelů a sympatizantů ve světě,podrží ho to po psych. stránce a podpoří duchovně.