MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#92964 Re: Re: Kalousek má naprostou pravdu......

2016-09-21 05:32

#92961: - Re: Kalousek má naprostou pravdu...... 

 :-) a čím to chceš dokázat? 

U Miloše Zemana existuje celá řada usnesení vlády, které jasně prokazují jeho "minimálně" velmi podivné jednání. 

Ať už se jedná o "prodej" MUS, kde dokonce o privatizaci nestoudně v době volební kamapně lhal a ztráta pro tento stát je 14 mld. hotovosti - vlastní je nyní švýcarská vláda, nebo prodej ruského dluhu uznaného Ruskem v objemu 100 mld. kde rozhodnutí vlády je dodnes utajováno a tedy je možné spekulovat, že byl "odpuštěn" celý. Ztráta je tedy nejen 100 mld., ale energie věnovaná minulými vládami do jednání uznání tohoto dluhu, což jistě nebyla věc jednoduchá po rozpadu CCCP. 

Ale to zdaleka není vše, působení Zemana je dokonce viditelné v makroekonomických datech. Tempo zadlužování bez jakékoliv krize bylo Zemanem navýšení státního dluhu o 100 % za 4 roky.  Součesně ale Zemanovi stoupla nezaměstnanost 6 % až na procent 9 % a tetno ukazatel měl Zeman tedy o několik procentních bodů větší, než Kalousek v době krize. 

Miloš Zeman také zrušil zdanění hazardu a převedl to na ony "dobrovolné platby do sportu", výsledek je bohužel známý.  Znovu zavedení hazardu zavedl opět až Kalousek. 

atd. atd. atd. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#92975 Re: Re: Re: Kalousek má naprostou pravdu......

2016-09-21 08:57:39

#92964: - Re: Re: Kalousek má naprostou pravdu...... 

  :-) a čím to chceš dokázat? podej trestní oznámení, idiote :-) prezident justiční mafii neovládá, narozdíl od havloidů, topáku, odeseáku a podobne mafiánské svoloči...