MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#92254

2016-09-05 19:10

Robejšek je vskutku zdatný ruský troll či trotl. 

Hloupá masa a majitelé pravdy

Podstata jeho manipulace spočívá v tém, že manipuluje čtenáře do představy, že referendum či přímá volba se nikdy neplete, neboť "eliminuje extrém". 

Nikoliv to není pravda, dokladem je např. zvolení Miloše Zemana, kdy už samo jeho zvolení bylo extrémem a jeho působení dále exktrém generuje. 

Co je příčinou? Jak prosté - porušování základních demokratických principů, volebního zákona, Ústavy, slušnosti, mravnosti a kulturnosti a to nejen během volební kampaně, ale i dále po zvolení, což se z logiky věci dalo očekávat. Vzhledem k tomu, že takové porušování "demokracie" (ve zkratce) je samo o sobě extrémem, je tedy následně extrémem i ona volba, pokud takový extrém není z volby vyřazen. 

Volební zákon takovou řeší naprosto jasně, eliminací extrému, vyřazením extrémistů z voleb, nepovolení extrémistických projevů - tedy porušování volebního zákona, nepovoluje dokonce ani lhaní o politických oponentech a nepřipouští, že by omluva za lež, byla vyřešením porušení volebního zákona. 

Protože se Robejšek snaží manipulovat podobně jako Zeman, porušuje základní mravnost, že znalost nebude použita k manipulaci obzvláště v negativním slova smyslu, považuji jej za ruského trolla či trotla, neboť ruská propaganda dělá přesně to samé co Robejšek, manipuluje (v lepším případě jen usiluje o manipulaci) za pomocí lží, polopravd či z kontextu vytržených faktů. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#92315 Re:

2016-09-06 12:40:52

#92254: -  

 Drž hubu, vlastizrádče!


Nepřihlášený uživatel

#92318 Re:

2016-09-06 14:26:06

#92254: -  

 Protřelý šéf novin: V ČT je seznam zakázaných lidí. Mám důkazy a je to nemravné. Úděsná úroveň. Lidí jako Petránek je málo a jsou už otrávení